*

  • bagdatin bombalanmasi sirasinda verilen basin birifinginde, hep askeri hedeflerin secildigini ve sivil hedeflerin vurulmamasina ozen gosterildigini (zira amerikan ve ingiliz tezi bu harekatin irak diktatorlugune karsi yapildigina ve ırak halkini hedef almadigina dayanmaktadir) aciklayan amerikan yetkilisine bunu nasil basardiklarini soran bir gazeteciye sozde tedbirlerinin bir bir aciklarken ve giderek aslinda bu tedbirler fasa fiso iraklilar'in canlari allah'a emanet derken en sonunda amerikan yonetiminin asil cirkin niyetini gozler onune seren ancak asagilik bir zihnin ve ruhun uretebilecegi bir cumle. ilk defa atv anahaberde ali kirca tarafindan yorumsuz olarak dile getirildi. ancak bir daha ne okudugum gazetelerde ne de izledigim bultenlerde bu korkunc cumleye ve yorumlanmasina rastlaymadim.
  • kendini dunyanin jandarmasi olarak goren abd'nin "kana kan intikam" sinkafi. kimden nasil intikam aldigi ise a$ikardir.*
  • 11 eylül saldırısı ile ırak veya ıraklı siviller arasında herhangi bir ilişki var mı gibi bir soruyu sormaktan aciz mal zihniyetinin edebileceği laf, ne de olsa o teröristler de arap ve müslümandı gibi bir ilkel kabile zihniyeti barındırıyor olabilir.
hesabın var mı? giriş yap