22 entry daha
  • son yıllardaki en rezil crucible diyebiliriz. oyun kalitesi yerlerde, yüksek seri izlemek neredeyse imkansız. yüksek seri yok, demek ki oyunun defansif tarafı çok sert geçiyor diye düşünebilirsiniz ama öyle de değil. oyuncular resmen birbirlerine ikram ediyor frameleri. gözleri kapalı atabilecekleri toplarda o kadar basit hatalar yapıyorlar ki izlerken gözlerinizin kanamaması imkansız. artık crucible tiyatrosunda mı oynamak istemiyorlar, toplu bir protesto mu bu bilmiyorum. 100'lük seri açısından 80'lerle yarışacak hale geldi resmen koca dünya şampiyonası. oysaki son 2-3 yıldır kalite zirve yapmış, rekor üstüne rekor kırılmıştı.
  • si jiahui ve jack lisowski ikilisinden en az birinin yarı final görmesini umduğum, yarı finalde de judd trump ile karşılaşmalarını umduğum turnuva.

    lisowski bu yetenekle şu anda üçlü tacı tamamlaması gerekirken her finalde judd'a denk gelmesi sebebiyle sıralama turnuvası dahi kazanamadı hala.

    jiahui ise iki elini kullanabilen ve geleceği parlak bir genç. eğer bir çinli üçlü taç turnuvalarını kazanacaksa gelecek on yılda bu çocuktan başkası olmayacak. tarihe notumdur.
  • luca brecel'in çok erken veda ettiği, ronnie o'sullivan'ın sıkıla sıkıla jackson page karşısında 10-1 skor elde ettiği turnuva. özellikle robert milkins'in maçları fıtık etti. tom ford da 147'ye giderken mal seyircilerden ikisi öksüre öksüre adamın dikkatini dağıttı ve maximum yaptırmadılar. geçen seneyi aratıyor şimdiden.
  • trump ilk iki turu rahat geçse de keskin bir görüntü vermedi, basit hatalara ve dikkatsiz safety shotlara devam ederse ilerleyen turlarda cezayı kesecek bir oyuncu çıkacaktır karşısına. bu görüntü ile turnuvayı kazanması zor.
62 entry daha
hesabın var mı? giriş yap