hesabın var mı? giriş yap

  • elinde türk pasaportu olup tek kelime türkçe bilmeyen insan tanıdım ben sorduğumda da gerek duymadım dedi.
    simdi bu adam bir olaya karıştığında türk vatandaşı deyip kapatıcaz olayı ve mosmor olucaz öyle mi:)

  • sma kampanyalarına destek vermiyorum. devletin de bebeklerin tedavisini üstlenmesini kabul etmiyorum.

    sen evlenmeden, çocuk yapmadan önce test yaptıracaksın. risk varsa korunmayı bileceksin. sma hastası bebeğin teyzesi, amcası oturduğu evi satıp yeğeninin tedavisine harcar mı? hiç sanmıyorum. devlet neden okul yaptıracak kadar parayı bir bebeğin "deneysel, yani kesin sonuç verdiği henüz kanıtlanmamış" tedavisi için harcasın?

    edit : anne/baba kötü niyetli olmayabilir. hükümetimizin ekonomi dehası sayesinde
    dolar, bir gecede 18'den 12'ye düştü mü? düştü.
    devlet enflasyon %80 derken, otomobil fiyatları %100'ün üzerinde artarken bankalar, senin parana %15 faiz veriyor. dövizde tutsan durum aynı. çocuğunun tedavisi için para toparlamaya çalışan aile bu durumda ne yapsın?

  • haber

    iddiaya göre çağlar baltacı'nın epilepsi hastası olması nedeniyle; doktoru yanlız yaşamaması gerektiğini belirtti.baltacı'nın talebi üzerine bakanlık da ''tayin olmalı'' dedi.ancak bakanlığı onay verdiği tayine kars defterdarı bilgehan alım bir türlü onay vermedi.başka memurların tayini onaylanırken çağlar baltacı'nın tayini sürekli olarak ertelendi.1,5 yıl boyunca tayin bekleyen baltacı, evinde epilepsi krizi geçirdi.yanında kimse bulunmayan talihsiz genç hayatını kaybetti.

  • ben yaklaşık 8 yıldır severek kullanıyorum ama tutmamış olması doğru ve aşırı mantıklı.

    birincisi, bedava bir şey için, bir makineye para veriyor ve onu çalıştırıp elektrik harcıyorsunuz. türk ekonomik yapısına uygun değil. tamam tabii ki pratik, çok kolay, çok rahat, pek sevimli ama hali hazırda zamanı olan bir insan için boşa masraf.

    ikincisi bence kesinlikle yer sorunu, eğer evin ayrı bir kileri yoksa veya boyutu büyük değilse makineyi koyacak bir yer genelde yapmıyorlar. kullanım mantığı olarak çamaşır makinesine yakın olsun diyorsunuz ama adam zaten çamaşır makinesine lütfedip ufacık bir alan ayırmış puzzle gibi tam oturuyor.

    ev bakarken, bu evde kurutucu koyacak yer yok dendiğinde emlakçılar bozuluyordu bir de "ne gerek var ki" "kimsede yok ki" diye. ok tutmaması mantıklı da bende var diye niye bana kızıyorsun dayı. bir tanesi de "kesin birinden görüp heves edip aldınız yoksa nerede aklınıza gelecek" demişti.

    anladığım kadarı ile bu cihaza en tepkili grup emlakçılar.

  • ayrılan insanların yitirdiği en önemli değer, saygı oluyor. artık saygı duymadığım, önemsemediğim bir insanla yeniden yakınlaşmayı anlamsız buluyorum.

    eğer eski sevgilisiyle yeniden başlayacaksa insan, birbirlerine hala saygı duyup duymadıklarını iyi tartmalı. bunu açıkça konuşmalı. birbirlerini artık ne kadar önemsediklerini sorabilmeli.

    saygının olmadığı ilişkilerde laçkalık başlıyor. 7 kere ayrılıp 8 kere barışan insanlara dışarıdan baktığımda saygı duymuyorum, çünkü birey olarak kendilerine saygıları yok.