hesabın var mı? giriş yap

  • yarın şahsım çıkıp dese ki "milletim bunları ülkeye dolduranların hesabını sandıkta sorar" akepe %60 oy alır.

    tanım: suriye uyruklu terörist.

  • 23 yaş henüz hayatın başıdır. 40 sene boyunca istenmeyen bir işi yapmaktansa, 36 sene istediğin bir işi yapmak çok daha mantıklıdır. maddi ve manevi engel yok ise hiç düşünmeden yapılması gerekendir.

  • stres hormonu olarak da bilinir (ben öyle biliyorum yani). ıssız bir sokakta yürürken karşınıza aniden silahlı bir adam çıktığında, karnınızdan sırtınıza ve tüm vücudunuza yayılan hissin müsebbibidir (çok güzel okunuyor bu kelime, müsebbibi, müsebbibi). hiç böyle bir tecrübeniz olmadıysa, sizin için hayati önemi haiz bir sınava mutlaka girmiş, o sınav öncesinde bu hissi yaşamışsınızdır belki.

    selene et.al.'in açıkladığı üzere, glikojen yapımını uyarır. yani, karşılaşılan, stres yaratıcı unsur, tehdit her neyse, onunla baş etmek için gerekeceği düşünülen enerjinin üretimini sağlayacak glikojenin üretimini.

    stresli çalışma ortamları kadar bu hormonu da severim.

  • ispanyanın en öğrenci dostu ülke olduğunu ve samimi olduğu söyleyen türk kızı. yolda adres dahi sorsanız sizinle ilgilenir, yardım ederler demiş; vay anasını ya adres sorsan bile söylüyolar demek taktir ettim ispanyolları. dediği gibi gerçekten dünyaya daha geniş pencereden bakmayı öğrenmiş ablamız.

  • gaston glock, deutsch-wagram, avusturya merkezli önde gelen bir ateşli silah üreticisi olan glock kurucusu olarak bilinen avusturyalı bir mühendis ve iş adamıydı.

    gaston glock, 1929 yılında avusturya'nın viyana kentinde doğdu. mühendislik geçmişi vardı ve başlangıçta bıçak ve diğer silah parça ürünleri üretti. bununla birlikte, en çok ateşli silahlar endüstrisine, özellikle de glock tabancasının tasarımı ve üretimine yaptığı katkılarla ünlüdür.

    gaston glock'a 1980'lerin başında avusturya ordusu tarafından eskiyen tabancalarının yerine yeni bir hizmet tabancası geliştirmesi için başvuruldu. glock, hafif, dayanıklı ve güvenilir olan polimer çerçeveli, striker ateşlemeli bir tabanca tasarlayarak öne çıktı. bu tabanca, glock 17, 1982 yılında tanıtıldı ve kısa sürede dünyanın dört bir yanındaki kolluk kuvvetleri ve askeri birlikler arasında popüler oldu.

    glock'un ateşli silahlar endüstrisindeki başarısı, kalite, güvenilirlik ve uygun fiyatı vurgulayan yenilikçi tasarımına ve iş stratejisine atfedilmiştir. kurduğu şirket, glock, şu anda dünyanın en büyük ve en başarılı ateşli silah üreticilerinden biridir.

  • sanat eseri gibi yaratık. hayran kitlesinin bu kadar geniş olma sebebi de her hareketinin estetik içeriyor olması bence. mesela hayvan kapıdan dışarı çıkmıyor, zarif bir s harfi çizerek dışarı akıyor. kucağınızdan kalkmıyor, zıplayıp yay çizerek gidiyor. kendini temizlerken bile balerinlere taş çıkaran hareketler yapıyor. ve bunu görebileceğiniz en tombik olanları yapıyor. otur gösteri izler gibi izle hayvanı bütün gün.

  • sıra aksaray'a da gelecek kaygısının dile vurmuş hali.

    şimdiden yolunu yapıyor, ben çıkmam, ben iade etmem, siz de etmeyin diye.
    arabada dur diyecek ki iade sırası saraya gelmesin şapşikler.