hesabın var mı? giriş yap

  • en üst edit: hatay/ antakya odabasi mahallesi farkli yasam rende sitesi a blok kat:6 no:25
    deprem saatinden beri yardım ulaşmadı lütfen yardım edin arkadaşlarımız enkaz altında.
    daha fazla kişinin görmesi için lütfen paylaşın.

    sonuç üst editi: tutuklanma görüntüleri emniyet üzerine düşeni yapmıştır. sıra cumhuriyet savcılarındadır. güzel haberleri bekliyoruz.

    üst edit: gelen mesajlarda bilgilendirildiğim üzere kanıtları ve bilgileri sizinle direkt paylaşıyorum.

    (bkz: atatv44) isimli discord grubunun bu işi yaptığı söyleniyor. (kaynak: @batugeforce)
    (bkz: babapro1337) instagram nick'li şahıs yapılanı üstlendiği söyleniyor. (kaynak: @overnout)
    nickini vermeyeceğim bir ekşi sözlük kullanıcısı gruptan bazı mesajları ss alarak ifşaladı. mesajlar kan dondurucu:

    görsel 1
    görsel 2
    görsel 3
    görsel 4
    görsel 5
    görsel 6
    görsel 7

    alt edit: (bkz: charmquell) isimli youtuber evet savcım bu video isimli videosu ile bunları zaten daha önceden ifşalamış ve somut deliller sunmuştur.

    ana akım medya haberleşme editi: karar gazetesi
    takvim gazetesi
    sabah gazetesi
    tgrt haber
    yenişafak gazetesi

    ana akım medyadan diğer gazeteler ve haber sitelerinden ricam bu olayı bu örneklerde gördüğünüz gibi haberleştirip daha fazla insana ulaştırmanızdır.

    bu soysuz şerefsizleri evlerinden ters kelepçeyle alıp cezasını vermek bilişim suçlarının ve savcıların artık namus ve şeref borcudur.

    bu insanların bulunması için gündeme getirilmesi gerektiğini düşündüğüm bir konu. en hafif tabirle vicdansızlık. en ağır tabirle orrrrrospu çocukluğu.

  • açıldıktan sonraki yaklaşık dokuz aylık süreçte 1 şampiyonluk, 1 darbe, 1 terör saldırısı gören ancak henüz mağlubiyet görmeyen stadyum.

  • muhalefet olmayabilirsin anlarım.
    tamamen tarafsız olabilirsin onu da anlarım.
    ancak; bu bal tutan parmağını yalar ya da böyle gelmiş böyle gider edebiyatı yapan insanlardan tiksiniyorum. sizin gibi "sessiz" kalmayı seçen insanlar da bugünkü türkiye'nin durumunda pay sahibiler. etliye sütlüye karışmayayım burdan da fakir edebiyatı yapayım diyorsan; yapma!

  • karakter gelişimlerinde "insan 7'sinde ne ise 70'inde de odur" düsturunu benimsemiş film serisi. "foreshadowing" konseptini oldukça başarılı kullanmıştır. bu durum özellikle, part 1'de ilk defa tanıttığı karakterlerin, part 2'de genç hallerini gösterdiği kısımlarda kendisini belli eder.

    --- spoiler ---

    zayıflığı ve saflığı yüzünden kandırılıp aileye ihanet eden fredo, daha bir bebekken bile zayıf ve hastadır. aslında, babası vito'nun zayıf çocukluğunu anımsatır fakat vito zorlu geçen yaşamı yüzünden olgunlaşıp güçlenmişken, fredo bu tip bir değişimi hiç yaşayamamış ve her daim ailesinin en zayıf halkası olmuştur.

    fazla agresif tavrı yüzünden aileyi sıkıntıya sokan santino, daha çocukken bile rahat durmaz ve akraba buluşmalarında ona buna yumruk atmaya çalışır.

    ailenin kurucu üyelerinden olmasına rağmen yaşlılığında aileye ihanet eden salvatore "sal" tessio, gençliğinde de vito'nun don fanucci'yi haklama planına karşı çekimser ve güvensiz tavrıyla dikkat çekerek karakterinin ilk sinyalini verir.

    peter "pete" clemenza, vito'yu suç dünyasına sokan kişidir. bu işte vito'dan daha eski ve daha tecrübeli olmasına rağmen boynuz kulağı geçer ve vito ailenin patronu olur. buna rağmen clemenza bunu bir ihanet gerekçesi haline getirmez, bu konuda bir problemi olmaz. gençliğinden itibaren vito'ya ve ailesine karşı hep sevecen ve samimi davranmıştır. aileye sadık olarak ölür. (not: part 2'nin senaryosunun ilk taslaklarında aslında aileye ihanet eden kişi frank pentangeli değil, clemenza imiş fakat bir sebepten clemenza'yı filme dahil etmemiş ve yerine pentangeli'yi kullanmışlar. hikayeye göre clemenza part 2 öncesinde aileye sadık olarak ölmüş durumda. iyi ki böyle olmuş çünkü böylesi karakterine daha uygun.) yine yetişkinliğinde epey şişman bir adam olan clemenza'yı gençliğinde bol bol bir şeyler atıştırırken görürüz.

    sicilya'da michael'a ihanet edip arabasına bomba koyan fabrizio, aslında daha başlarda, fırsatını bulabilse kapağı amerika'ya atmak derdinde olduğunu hareketleriyle belli ederek bunun sinyalini vermektedir.
    --- spoiler ---

    karakterlerindeki tutarlılığa son derece önem veren tarzıyla da izleyicisine duyduğu saygıyı belli eden bir film serisidir...

  • paylaşmayın olsun bitsin. inanın kimse erdil yaşaroğlunun kariktürlerinin yokluğunu da çekmez. profil resmi yapan bireysel kullanıcıya bile dava açmış adam, çıkmış ticari sitelerle işimiz diyor. bu kadar rahat yalan söyleyenden korkarım ve bulaşmam karikatürüne bile.

  • şöyle demiş bir üye ;

    "kızlar o sitedeki kişiler hakkında şikayette bulunuyoruz içiniz rahatlasın. avukat kuzenim var durumu biliyordu anlattım ve ayrıntıları öğrendiğimde bilgilendiririm sizi. ıp numaralarından kişiler tespit edilebiliyormuş. öyle kolay değilmiş ismim nasıl olsa yazmıyor diye gizli gizli hakaret etmek.psikolojimizi de bozdukları için ekstra ceza alıyorlarmış."

    benim isim soyisim bilgilerim yazıyor öncelikle bunu belirteyim.

    psikolojilerinin normal olduğunu zanneden üyelerin olduğunu gördüğümüz dava.

    vajinusmussun,bunu amını mevsim salatası yerine koyup üzerine zeytinyağı döküp,kocana parmaklatarak yenmeye çalışıyosun ve psikolojin normal öyle mi?

    kararı hakime bırakmak en güzeli bence de.

    edit:

    dayanamadım,avukat kuzenine durumu nasıl açıkladı acaba?

    -alo cnm napıosun?
    +iyi kuzen ağır ceza davaları falan koşturuyoruz sen?
    -yha ben de iyi..ne dicem şimdi ben vajinusmusum ya hani?
    +nesin nesin anlamadım?
    -ay vajinusmus ya söylettirme işte utanıorum :s
    +ee evet noolmuş?
    -heh işte şimdi eniştenle biz bunu yenmek için eniştenin p'sine ve benim "vaji"'ye sızma zeytinyağı döküyoruz tamam mı?
    +hmmm...ee nasıl yardımcı olabilirim zeytinyağında problem mi var? kaydırmadı da üretici firmayı mı dava etmek istiyosunuz?
    -yok cnm ya...ben bu olayı bizim sitede paylaştım başka bi site de dalga geçtiler,onları tutuklatmak istiyoruz biz,evlerinden alsınlar çok sinirliyim...
    +phhhh...phhhıhıh...puhahahahhah!
    -üff gülme be slk :s ip ni buldurucam senin mahkemelerde süründürücem !?
    +ok kuzen sonra konuşuruz uğrarım ben

  • iddiaları vs biraz geç de olsa izledim.

    arada ben de her normal insanın yapması gerektiği gibi kendi yazdığından şüphelenen, arada "belki de ben yanlış biliyorumdur" diyen biriyim. kendimi yanlış bulduğum gidip düzelttiğim vakidir.

    ama okullarda cüzdanından atatürk resmi düştüğü için 15 yaşındaki çocuğa mobbing uygulayan "abiler" beni hedef almaya başladıysa herhalde doğru yoldayım diyorum.

    siyasi partilerle benim pek bir işim olmaz. benim şahsi önderim mustafa fehmi kubilay'dır. tarikatlara, irticaya, yobazlara ve bunların şakşakçılarına bir gıdım yol vereceğine dik durup başını vermeyi tercih etmiş olan subaydır. bu ülkenin kurtuluşuna giden ve artık unutulmakta olan o yol kubilay gibi insanların başları ile döşelidir.

    o yolda benimkinin de olmasından şahsen gurur duyarım.

    kendimi savunmayacağım. benim yazdıklarım ortadadır. zaten sayı olarak çok da fazla bir yazı yok, isteyen gider okur ve ne anladıysanız odur.

  • gemicilik/denizcilik kuralları işlediğindendir.

    ikisinde de kaptan tam sorumludur.

    uzay da uluslararası sular kabul edilir. ve uluslararası sulardaki kanunlar temel anlamda uzayda da geçerlidir.