hesabın var mı? giriş yap

  • balkonda usul usul sigara içerken üst kattaki komşu ailenin (anne, baba, kız) konuşmalarına şahit oluş:
    k: ya anne gitmeyin istemiyorum ya...!!!
    a: kızım manyak mısın altı üstü 3 gün nolcak?
    b: evet neden bu kadar sinir yaptın ki kızım?
    k: ya ben korkuyorum alla allaaaa..??
    b: daha neler.. kızım kaç yaşındasın sen neden korkuyosun?
    a: üstelik komşular var???
    k: ne komşuları ya? özlem ablalar* tatilde, karşı komşu 1 aydır yok, alttaki it zaten ayık gezmiyo...!!!
    ben: ana ben!?!?!?!

    kız it dedi ya la...?

  • abdülhamit e laf edenler hakkında soruşturma açılan ülkede cumhuriyetin ikinci cumhurbaşkanına laf atmak serbest. laf atanları toplasak inönü nün tırnağı etmezler

  • benim bu. hatta tavanı da tamamen açıyorum ki dört bir yandan esen rüzgar bacaklarımın arasında fırtınalar koparsın, o elbisenin üst kısmı rüzgarın şiddetiyle yukarı kıvrılsın ki iki yanımdan geçen herkes şehvani duygular içerisinde kıvrım kıvrım kıvransın. arkadaşlarım böyle yapınca beni trafik canavarı olarak niteliyor. ama ne yapsaydım yani? yaradanın eserini kuldan saklamak olmaz şimdi.

  • amerika'da geçen ay yeni teşhis edilen covid-19 hastalarının %1'inde görülürken, bu ay bu oran %6'ya çıkmış olan, devletin önüne geçmek için özellikle 12-18 yaş aralığındaki gençleri hızla aşılamaya çalıştığı covid-19 varyantı.

    şu anda ingiltere'de yeni teşhis edilen covid-19 hastalarının %91'inde bu varyant görülüyormuş. cnn'in haberine göre, ingiltere'de son günlerde yeni vaka sayılarındaki artış çok yüksek olduğundan hükümet, vakaların en yoğun olduğu bölgelerde test ve hasta takip programlarını yürütme görevini orduya vermiş.

    uzmanlar, delta varyantının daha önce ingiltere'de ortaya çıkan alfa varyantı ile kıyaslandığında %40 daha hızlı bulaştığını tespit etmiş. ingiltere'de 38,805 hasta üzerinde yapılan çalışmalar neticesinde, delta varyantının alfa varyantına göre virüs bulaştıktan sonraki 14 gün içinde hastanın hastaneye yatma riskini 2.61 kat artırdığı tespit edilmiş.

    university of texas'ın yaptığı araştırmaya göre pfizer biontech aşısı delta varyantına ve diğer varyantlara karşı koruma sağlıyor, aşı olmuş kişilerin bağışıklık sistemleri bu varyantları etkisiz hale getiriyor.

    ancak, ingiltere'den gelen haberlere göre, pfizer biontech aşısı olan kişiler delta varyantına karşı korunuyor olsa da antikor sayılarının giderek azaldığı gözlemlenmiş. bu, delta varyantının giderek güçlendiği anlamına mı geliyor bilmiyorum.

    haber

  • tam bir piç. eğitim sistemimizin bu piçe hiçbir yaptırımı da yok malesef. hocayı sindirmişler bir kere. maddi imkanlardan dolayı emekli de olamıyordur adamcağız.

  • degerli yazar arkadaslar icinizden geldigi gibi kufur edebilirsiniz cunku muhtemelen sozluk tarihindeki en gereksiz bilgiyi asagidaki satirlarda okumak uzeresiniz.

    sinirleri gergin olanlar, kufur etse bile rahatlamayacagini dusunenler su an entariyi okumadan baska bir basliga gecebilirler. bu spoilerden sonra hayatiniz eskisi gibi olmayacak dikkat.

    spoiler---------
    avrupa yakasi dizisi 60 nci bolum 50:30 saniye, onaran ailesi ogullari cem'e asli'yi istemeye gitmistir. cem cebinden tria isimli uc tasli kolyeyi cikarir ve aslinin boynuna takar. asli icin cok degerli oldugunu bildigimiz tria isimli bu kolyeyi 185 nci bolum 1:11:46 saniyede bu kez fatos'un boynunda goruruz.

    görsel
    görsel

    spoiler---------

    buradan yetkililere seslenmek istiyorum, o kolyenin fatos'ta isi ne, asli sutcuoglu parasiz kaldi da kolyesini fatos'a mi satti? fatos, asli'dan ver su kolyeni bir kac gun takilayim diye mi istedi? fatos ve asli'yi tanidigimiz kadariyla ikisi de bu tarz islere girisecek insanlar degil. dizideki kucuk bir devamlilik hatasi sayesinde butun senaryo cokmus bulunuyor. bunca yillik karakterleri bir cirpida silip atmaya hakkiniz var miydi? kim verecek bunlarin hesabini izleyiciye?

  • ördekler için yol yapılmasından çok, yolda insan olmaması ve görseldeki ördeğin bu yolu kullanıyor olması şaşırtıcı.

    bizde yaya yoluna araba parkedilip, bisiklet yollarında piknik yapıldığı düşünülünce daha bir şaşırtıcı.