hesabın var mı? giriş yap

  • öldüğünüzde ne kadar ölü olduğunuzu bilemezsiniz. bu sadece çevrenizdekiler için zordur.

    aynı şey sigara içtiğinizde de geçerlidir.

  • açılıyor diye dünyayı ayağa kaldıran andavalların neden anlamadığını anlayamadığım durumdur. 1.3 km'lik tünel için dünyada ilk muamelesi yapıp somali'den başbakan getirteceksin, arızalanınca biz demiştik diyenlere andaval diyeceksin.

    andavalın bayrak taşıyanı sensin be arkadaşım.

  • az önce odatv filigranı ile yapılan söz konusu operasyonun görüntülerini izledim.

    ilgili görüntüler

    hepi topu; balkondan atılmış bir kavanoz içinde bir kaç söbek yerli ot (esrar) ile evde mevcut oyuncak araba içerisinde bulunmuş küçük bir parça yabancı ot (skunk) söz konusu. görüntülerde kişisel kullanım için olduğu belli olan bir grinder (öğütücü) var.

    yani kişinin sadece içici olduğunu belli eden miktarlar bunlar. ayrıca kimyasal (met, eroin, kokain, bonzia, hap vb) bir uyuşturucu bile söz konusu değil.

    anlayamıyorum gerçekten... bunca polisi toplayıp sabahın köründe eve operasyon yapacak ne var?
    işin magazinsel boyutu var diye desem, öyle çok magazinsel bir fügür de değil kişi...

    ülkenin limanlarında konteyner konteyner uyuşturucu trafiği var. her ay ''yapılan ihbarı değerlendirip, en yüksek miktarda bulunan uyuşturucu'' haberleri var!! yurtdışı uyuşturucu baronlarının ve bağlantılarının ülkemizde rahatça dolaştığı hatta birbirleri ile çatıştığı haberleri var.

    daha komiği geçenlerde gördüğüm bir sosyal medya paylaşımı var ki; iki gurup cadde ortasında kavga ediyor ve aralarından polis ekip arabası geçiyor. olaya müdahil olmayı bırakın, olay bölgesinden ufak ufak öyle bir uzaklaşmaları var ki... güler misin? ağlar mısın?

    kıyılara vuran cesetler, sinan ateş gibi vakalar, faaili meçhuller, karakolda polisin polisleri vurduğu cinayetler vs vs vs...

    ama onlarla ilgili bir gelişme yok. ancak 2-3 parça otu olan bir kadına yapılan şafak baskını var.

    dünyanın bir çok ülkesinde legalleştirilmiş olan bir keyif verici madde söz konusu.
    3-5 seneye bizde de başlar yasal olsun tantanası.

    gençleri zaten met belasına düşürmüşler! zamanında 3 kuruşa piyasaya sürdükleri meti, şimdi pırlanta fiyatına satıyorlar sokakta. parası yetmeyen kumara düşmüş, gaspa düşmüş, fuhuşa düşmüş...

    ama haberlerde kalben'e yapılan operasyon var. bir de kadının az bir parasını görüntülemişler. algıya bakar mısın?

    yazık ...

    gerçekten yazık...

  • cevabı belli olan bir soru. 25 yıllık bir eczacı olarak çok açık ve net söylüyorum şu anda piyasada bulunan ilaçların bir teki bile islami ölçütlere göre helal değildir. bu kafaya sahip olanlar sakın ola ilaç falan içmesin. şu temmuz sıcağında 17 saat aç susuz kalıp ilaç da içmeyin, doğal seleksiyona bir katkınız olsun.

  • adam belki 650 milyon dolar bulup, 50 milyonunu hacıladı ağalar, hemen salak yaftasını yapıştırmayın. kolombiyalı la o, kayserilinin aklına geleni akıl edemez mi sanıyonuz.

  • bu saatte neden sela verilir?

    diğer şehitlerden neden ayrı tutulur 15 temmuz şehitleri diğer şehit ailelerine yazık günah değil midir?
    (30 ağustos, sakarya, çanakkale, kore, doğuda batıda terörden şehit düşmüş her bir çocuk bebek kadın erkek vatandaşımız?)

    yıllarca terörle uğraşmış bu ülkede neden sadece 15 temmuz için böyle bir uygulama var?

    diğer darbe girişimleri için neden sela okutulmuyor?

    bu saatte hastası yaşlısı sınavı bebeği olanlara bu yapılan ayıp değil midir dinde yeri var mıdır?

  • günlük eft/havale limitini 3 milyon liradan 18 milyon liraya çıkartabildiğiniz bankacılık hizmetidir. geçen gün sneijder'in bonservisini alırken lazım oldu oradan biliyorum.

  • acaba sadece ben mi yapıyorum diye merak ettiğim eylemdir. tuvalet esnasınca, maillere baktınız, ekşi sözlük okudunuz sıra geldi temizlenmeye, eğer evde değilseniz telefonu koyacak bir yer yoksa, kaçınılmaz son.

    edit: ulan kimse yapmıyormuş, ne pis adammışım ben. vurun.

    edit 2: noolur, beğenip favlamayın. bu kara leke ile debeye gircem nerdeyse, gitti kız gibi profil.

    debe editi: tüm ricalarıma rağmen bu boktan entryimi debeye sokup profilime kara leke çalan yazar arkadaşlarıma ince bir sitem gönderiyorum.

    debe editi 2: işbu entryimi kendi entryleri ile destekleyen, entry girip kendini rezil etmek istemeyen ama bana özel mesaj atarak yalnız olmadığımı hissettiren onlarca yazar arkadaşıma teşekkürlerimi sunuyorum.