hesabın var mı? giriş yap

  • "aşkım" yazmış. tabi bizim bünye öküz olunca, açarsın telefonu ve "mesajın yarım kalmış. ne yazacaksan söyle" denir.

    işte kadın ve erkek arasındaki en büyük farklardan biri budur. onun aşkı kabardığı için sms atar, sen ise tüm iletişim araçlarını fonksiyonel olarak kullanırsın.

    kadınlar mı zor, biz mi danayız bu yaşıma geldim halen anlayamadım.

  • ulan enflasyon, döviz kuru falan tamam da, turco pizza diye yazdığınız pizza bugünkü dolar kuruyla (30,1 tl) bile 41,52 dolara geliyor.
    dünyanın hiç bir ülkesinde bir pizzaya 41,5 dolar ödemezsiniz. ulan gerçekten döviz arttı, enflasyon falan diye iyi öpüyorlar milleti.

    1250/30,1=41,52 usd
    41,52 usd = 38,16 euro

    hırsımı alamadım italya fiyatlarını buldum

    ulan roma'nın ünlü restoranlarından birinin menüsü bu. türüflü bilmem neyli yemekler bile 25 euro en pahalısı. bu milleti öpmelere doyamadınız.
    hızımı alamıyorum efenim. yukarıda linki olan restoranda 1 kutu (10gr) beluga havyarı (en pahalısı) 35 euro.

    kısa özet: sizin ben devr-i devranınızı ve dahi izzet-i ikramınızı seveyim.

  • "hayvan hakları savunucuları hala bülent ersoy'un kürkünü eleştiriyor.. lann olum deli misiniz, mal mısınız..? adam gözünü kırpmadan kendi çükünü kestirmiş, sizin koruyup kolladığınız 3-5 hayvana acır mı?"

  • zamaninda duzgun erkegin yuzune bakmayip, yanlis erkeklerin pesinde kosanlarin husnu kuruntusudur.

  • aile hekimliği uzmanlığı asistanıyım. bu akşam aşımı oldum. akut olarak herhangi bir yan etki gözlemlemedim. pandeminin başından beri hem covid poliklinik hem covid servis hem de filyasyonda görev aldım. çok kötü hastalar gördüm. azımsanmayacak miktarda genç ağır hasta gördüm. aşının yarar zarar terazisinde hastalığı geçirmekten daha az riskli olduğunu düşünüyorum. çocuklarımıza yıllardır uyguladığımız geleneksel yöntem ile üretilmiş bir aşı olması karar vermemde önemli bir etken oldu.
    çin aşısı alman aşısı demeden bulduğumuz aşıyı olmamız gerektiğini düşünüyorum. yoksa bu pandemi daha çok can yakacak.