hesabın var mı? giriş yap

  • sokaktaki vatandaşın bile diline düşmüşse patlaması yakındır demeyeceğim ama bu fiyatlardan uzun vadeli yatırıma girlimeyecek hissedir. nerede patlayacağını kestirmek mümkün değil.. patlamak diyorum bu fiyatlar normal değil.. bu ülkede uzun vadeli yatırım yapılacak 10 şirket say deseler bunlardan biri aselsandır. 10 yıllık logaritmik grafiği harikadır temettü verir vs. lakin borsa ile alakasız bu kadar küçük yatırımcının doluştuğu hisseye ne olursa olsun temkinli yaklaşmak gerekir.. sağlam trend tutturmuş bir hisse insana sanki hep yükselecekmiş hiç düşmeyecekmiş gibi gelir, trendi aşağı dönmüş ve uzun süre sürdürmüş hisse sanki hiç dönmeyecekmiş gibi gelir. eğer bir hisseye güveniniz yüzde yüzse o hisseyi satın.. en büyük zararlar özgüveninizin ve inancınızın en yüksek olduğu zamanlarda gerçekleşir.. bu dediklerim borsada yeni yatırıma başlamış küçük yatırımcı için çok fazla anlam taşımayabilir ama hisse senedi piyasaları para kazanmanın çok zor olduğu platformlardır.. herkesin bildiği, beklediği şey bu piyasalarda gerçekleşmez.. uzun zamandır taşıyorsanız bu yükseliş trendi bozulana kadar elinizde tutabilirsiniz ama yeni yatırımcıysanız sakın evi arsayı satıp yarın aselsana girmeyin üzülebilirsiniz..

  • sikicem şimdi süpermen kıyafetini de sarığını da sakalını da. ya bu herif her defasında şutlanıp aynı fotoğraf farklı takma adlarla dönüyor. yetti

    ekleme: alnında aktroll yazıyor, neye cevap veriyorsunuz hâlâ? ben yazdıklarını okumadım bile. başlığın açılma şekli ve profil resmi yetmiyor mu?

  • eline koluna sağlık dediğim esnaftır. kendi ülkelerinde alışmışlar kadınlara, çocuklara musallat olmaya burayı da öyle sanıyorlar. nerede görülürse kafaları ezilmeli bu çöl farelerinin.

  • 8 yaşındaki mayolu kızdan tahrik olan kişiden daha tehlikeli olmayan tiptir.

    edit: baslik basa kalmis, mevzu bahis konu baslığı sahibi akıllanıp, utanıp kaçmış sanabilirsiniz pek tabi bu ihtimal vy canis majoris etrafını bisikletle 1 günde dolaşmak ile eşdeğerdir.

  • aç kalınan bir günde dışarıdan sipariş verilmesi, kapıyı açınca kapıda kişinin babası yaşında birisinin yağmurdan sırılsıklam olmuş bir şekilde kat kat giyinerek gelmiş, biraz da zorla konuşarak iyi akşamlar diyerek siparişi uzatması. üzerimde yarım kollu tişört falan vardı benim de, ev sıcak. herif belli ki üşümüş, babam yaşında, bana siparişimi getiriyor. benim dışarda yağmur yağdığından bile haberim yok. oturuyorum öyle sik sik evde.

    ulan dünya bazen öyle boktan bir yersin ki.

  • bence en büyük sebebi 80 darbesidir. o günden sonra sağcısı da solcusu da sadece çıkarı için çalışılmıştır. ülke kimsenin umurunda olmamıştır. çıkar imparatorluğunun zirvesi de akp dir. hiç bir akpli sadece dindar diye akpli değildir. hepsinin bir çıkarı vardır. bu da ülkeyi batırma noktasına getirmiştir.