hesabın var mı? giriş yap

  • tek pusula olduğundan ve işlemlerin kısa süreceğini düşünen vatandaşın gün içinde kullanmak istemesinden dolayı erken saatlerdeki kullanım düşebilir. bunu söylemek için çok erken, 14 mayıs seçiminde de sandıklardan yoğun bir katılım olduğu ve rekor gelebilir söylentileri gelmişti ama sonucunda gördük ki öyle bir şey olmamıştı. bu saatler için çok erken yorumlar yapılmamalı.

    edit: sabahtan beri çok eleştiri ve mesaj aldım bu entry yüzünden ne oldu arkadaşlar verilere göre katılım çok düşük mü kaldı? özellikle sandık hacmi daha boştu ya diyen arkadaşlar beni çok güldürdünüz geçen seçimde sandığa kitap gibi zarf attınız bu sefer ise bir sayfa zarf attınız. bunu da idrak etmedikten sonra da size gülmek dışında bir şey yapamadım.

  • yıllar önce de gündeme gelmiş bu konu tekrar yasalaşma çabasıyla gündeme getiriliyor. aslında yasa satışı tamamen yasaklamayı hedeflemiyor malesef. sadece pet shoplar kedi köpek gibi hayvanların yaşamasına uygun yerler olmadığı için yaşadıkları yer değişecek gibi düşünülebilir. satış için kedi köpek satın almak isteyen insanlar kataloglardan bakıp sipariş verebilecekler. bu sayede satış işlemi yine devam edecek. yeterli olmasa da güzel bir adım olarak sayabiliriz.
    neyseki yasa sadece bu yetersiz önlemle sınırlı değil. kedi köpeklere kimlik verilip bunlar üzerinden takipleri yapılacak. böylece kedi köpek sahipleri sokağa terk etmeleri halinde cezalandırılacak. yani sahipler "ebeveynlik" duygusunu daha fazla hissedip sorumlulukları bir tık daha artacak.
    darısı diğer canlıların başına diyelim.
    (bkz: satın alma sahiplen)

    kaynak: http://www.diken.com.tr/…ek-satisina-yasak-geliyor/

  • silmiş tweeti angut. millet ekmek bulamıyor, bu angut milletin parası ile gösteriş peşinde.

  • türk kızı başlıkları yine hortladığına göre özgecan'ı unutma evresine geldik anlaşılan. neyse bir dahaki tecavüz/cinayete kadar hadi hep birlikte türk kızlarının ne kadar kezban olduğunu çeşit çeşit başlıkta inceleyelim.

  • allah belanızı versin. hiçbir suçu günahı olmayan bir gencin başını yediniz. herkes cezasını kendi vermeye kalkarsa işte bu olur. suçlama ne kadar büyük olursa olsun. suçun cezasını devlet vermeli şahıslar değil.