hesabın var mı? giriş yap

  • bir içki oyunu. içilen içki çok olacağı için bira ile oynanması önerilir. oynanışı şu şekildedir:
    herkesin önüne birer ufak shot bardağı, masanın ortasına da bir adet bulunabilen en büyük bardaktan (hayvanlık derecesine göre kase, leğen) konur. bir deste iskambil kağıdı karıştırılıp oyuncuların önüne kapalı pozisyonda, eşit sayıda dağıtılır (kimi oyunculara fazladan birer kart gelebilir, problem değildir). dağıtanın solundaki başlamak suretiyle oyuncular sırayla en üstteki kartını açar. tur saat yönünde döner. eğer kart kırmızıysa 1 shot içer, siyahsa bir şey içmez. papaz geldiğinde oyuncu ortadaki kaba dilediği kadar bira koyar. 4. papaz çıktığında oyun biter ve papazın sahibi ortadakini fondiplemek durundadır..

  • gerçek hayata adapte olamayıp her duyguyu sanal olarak yaşamaları.

    instagrama baksan adeta birer hollywood starı, twittera baksan cem yılmazı tahtından edecek genç yetenek ama yüz yüze gelince iki kelimeyi bir araya getiremeyen, kafası önünde tipler var.

    arada sırada denk geliyor, abi ekle beni instadan falan diyorlar. bakıyorum bakıyorum ulan bu o çocuk-kiz mı diyorum.

    sanal karakterleri gerçek karakterlerinin önüne geçmiş. dolayısıyla olmamış, oturmamış tirt tipler meydana çıkmış.

  • "alkol aldıktan sonra aklıma geleceksen kelle paça'dan ne farkın var?"

    adam ciddi ciddi aforizma yardırıyor.

  • ulen adamlar 70lerde cocaine diye şarkı yapmış dünyayı sallamış

    yıl 2010 türkiye'nin megastarı kokain kullanıyor diye gözaltına alınıyor...

    mick jagger falan bizde olsa 30undan sonra mapus türküleri söylerdi.

  • sozluk ergenlerinin cig ve seviyesiz yorumlarini bir kenara birakirsak, cok cesur bir adimdir.

    angelina jolie 39 yasinda. annesi, anneannesi ve teyzesi yumurtalik kanserine yakalanip genc yasta olmusler. hatta annesi 49 yasindaymis kanser teshisi kondugunda. doktorlar da angelina jolie'ye kansere yol acabilecek genlerden bazilarini tasidigini, %50 ihtimalle bu hastaliga yakalanacagini ve eger onlem olarak ameliyat olmak istiyorsa annesinin hastaliga yakalandigi yastan 10 sene evvel olmasini soyluyorlar (kanser belirtileri basgostermeden). o da bugune kadar bekliyor ve nihayet ameliyati olmaya karar veriyor. 6 cocugunu kucuk yasta kanser yuzunden annesiz birakmamak icin; yumurtaliklarindan, bir daha gebe kalma ihtimalinden ve ostrojeninden vazgeciyor kadin. ameliyat sebebiyle aninda menapoza girecegini ve vucudu henuz menapoza hazir olmadigindan bu sureci cok agir gecirecegini bilmesine ragmen, henuz 39 yasindayken bu karari veriyor. iste annelik ve kadinlik boyle seyler. kafanizin almadigi konularda yorum yapmayin evladim, gidin az otede oynayin.