hesabın var mı? giriş yap

  • bu maçta ercan taner'in bir diğer bombası ise capone'nin golünün akabinde, heceler halinde "ca-po-ne ca-po-ne" ve yine duraksaya duraksaya "iş-te bu ka-dar" diye yırtınırcasına bağırmasıydı. sonrasında defalarca "galatasaray 2-0 önde" diye tekrarlamıştı.

  • çok orjinal adamdır. sen 53 yıl bir partide kal ve o parti o süre içinde gün yüzü göremesin, %20'lere şükreder konumda olsun, ondan sonra da daha birinci yılı dolmamış yeni genel başkan'a "bu parti kimsenin babasının malı değil" diye rest çek...

    ne içtiyse... yasaklanmalı.

  • dünyanın hiçbir ülkesinde karşılaşılamayacak bir durumun fotoğrafı. gidin herhangi bir ülkenin sınırını ihlal edip, kaçak girin, askerine taş atın bakalım, kafanızdan içeri kaç mermi giriyor. tamam biz de anti militarist, humanist biriyiz ama bu nedir amk ya.

    edit: çıkmaya çalışıyorlarmış, fark etmez o da sınır ihlalidir. çıkmaya çalışmaları pek bir şeyi değiştirmez. askere taş atmak nedir arkadaş.

  • uğur dündar fırın basardı, olay olurdu. tüm türkiye çalkalanırdı.
    şimdi koca ülke fırın, vatandaşlar odun oldu.
    - senin gibi fırıncının amk.

  • dün gece bir rüya gördüm. bir tane tavşan salıncakta sallanıyordu. ak sakallı bir dede gelip bu tavşanı salıncaktan indirip kendi torununu oturtuyordu. uyandıktan sonra tüm gün bu rüyayı düşündüm. bir anlamı olmalıydı. bu kadar metaforu beynim boş yere kurgulayamazdı. ve bir anda dahiyane bir fikirle karşı karşıya kaldım.

    öyle bir dönemdeyiz ki akp'li olmayan polis olamıyor, akp'li olmayan atanamıyor, bütün büyük iş adamları akp'li. futbolcular bile iyi bir yere gelmek için akp'li oluyor. mesela ben, chp'ye oy verdim. o gün kalemim kayboldu. hdp'ye mi oy versem diye düşündüğüm günlerde az kalsın skodanın altında kalıyordum.

    şimdi bu düzeni ortadan kaldırmak için reform yapsak halk reform kelimesini taşıyamaz, devrim yapsak şeytan diye taşlarlar, demokratik yollara başvursan haklısın ama azınlıksın... madem öyle, aklıma şöyle bir fikir geldi. bak şimdi abi, madem hayat akp'lilere hayat madem adam kayırma onlarda, madem torpil onlarda, gelin hepimiz akp'li olalım. kimi kaytaracaklarını şaşırsınlar.

    düşünsene mülakata 1000 kişi giriyor, 1000'i de akp'li. kime torpil yapacaklar? derler ki; madem hepiniz ak partilisiniz, o zaman size bir sınav yapalım en yüksek alan geçsin. işte böyle böyle düzelir bu ülke. oy veren 30 milyon kişi de akp'li olursa kimin oyunu çalacak bunlar? 30 milyona nasıl makarna yetiştirecek bunlar? gelin hepimiz akp'li olalım ve akp hegemonyasına son verelim.

    not: aktroll değilim. hepimiz aktroll olursak hiçkimse aktroll olamaz.

  • benim için assassin’s creed revelatıons’taki ezio-altair buluşmasıdır.

    bir de assassin’s creed: black flag’de edward’ın “parting glass” şarkısı eşliğindeki final sahnesi vardır ki gözleri doldurma potansiyeline sahiptir

    düzeltme: oyun adı düzeltildi.

    düzeltme v2.0: işte o sahne...

  • yazık olmuştur. sabahtan akşama kadar çalışan ve aldığı asgari ücretle geçinmeye çalışan emekçi bir kardeşe bilerek çarpmıştır.
    o arkadaşın ne suçu var acaba ?

  • 18 yıldır iktidarda olup, her iki üç senede bir sanki dün seçilmiş de bugün bir şeyleri düzeltmek için seferberlik başlatıyor. biraz geç olmamış mı yani? vallahi bıktık usandık.

  • ne guzel ulke... ucagi biz tamir edelim.
    koprulerin parasini biz odeyelim.
    depremde biz yardimci olalim.
    yangina biz mudahale edelim.

    sonra bi arac satin alirken %90 otv odeyelim, maaslardan %30 gelir vergisi verelim. bizim baskan da somaliye duzenli yardim yapsin.

    neyse, bi cekiciyle ucaklari ostim sanayiye cekip ustaya gosterelim. bunlar 4 milyon dolar diyorsa 1 milyon tl e cozulur fikrimce.

  • her şeyi göstermelik yaptıkları için bu hareket de göstermelik bir çocuk sevgisi hareketiydi fakat kişiyle ilgilenmediği için cüce bir insan olduğunu haliyle farketmedi.

    bir iş yapılırken sadece prim yapar mı yapmaz mı diye bakılıyor ve ezberlenmiş hareketler gerçekleştiriliyor. bu da böyle bir harekettir.

    öyle her insanın başını okşamamak gerekir

    edit: yanlış anlamaya sebep olacak bölüm törpülendi.