hesabın var mı? giriş yap

  • "türk kadınlarıyla yeteri kadar ilgilenmiyorsunuz beyler. yoksa bir insan durduk yere, patlıcandan reçel, kabaktan tatlı yapmaz."

  • youtube'da videonun üstündeyken iki kez üst üste sağ klik yaparsak karşımıza farklı bir açılır menü çıkması. bu menüden "döngü" seçeneğini işaretlediğimizde video bittiği zaman kendiliğinden yeniden başlaması ve bu biz durdurana kadar devam etmesi. şahsen benim özellikle şarkı dinlerken aradığım bir özellikti.

    sadece chrome'da çalışan bir özellikmiş. firefox ve ie'de işe yaramıyor.

  • "internetten film izliyorum altta "filmi lütfen kaynağından izleyiniz, emeğe saygı" yazıyor. ulan emeğe saygım olsa gider sinemada izlerim"

  • gerçek hayatta da etkisinden çıkılmıyor. geçen gün boş çekici gördüm şehir içinde. bi mutlu oldum anlatamam. kocaman böyle heybetli. man. dorse alcak muhtemelen birazdan. korna çalıp selam verecektim de kim lan bu düdük demesin diye çekindim :(

  • iki arkadaşım var üniversiteden. birinci sınıftan bu yana birbirlerine bunu söyleyip duruyorlar. ikisinin hayatlarina birileri girdi çıktı ama hala bekarlar. yaş 34 oldu artık. erkek tarafı geçen hafta artik sözünü tut demiş. kız tamam demiş.
    evleniyorlarmis. demek ki varmış böyle bir şey.
    tanımlamak gerekirse şimdiki zaman değil geleceğe yönelik evlilik teklifi cümlesi.

  • donanımhaber'de örgütlenip bu işi kovalayan çocuklara helal olsun. aylardır başlığı tepede tuttular, twitter'dan vekillere ulaştılar, organize oldular ve takip ettiler. valla helal olsun örgütlenmenin ve inanmanın ne demek olduğunu gösterdiler.

    bu kez ölücülükleri işe yaradı heheh

  • okulda hocanin verdigi kitap listesi icin internette fiyat karsilastirmasi yaparken neden olmasin deyip isimi kolaylastiracak bir site yaptim, sonra da elini yuzunu duzeltip yayinladim. ufkunuzu direkt arttirmasa da cebinize katkida bulunacaktir:

    http://www.kitapfil.com/

  • türkçe karakter kullanmadan iki üç kere tekrarlayınca hissettiğim gubik his.

    hee hee birlesik yazılıyor bre mimarlik nokta kom.

  • biri reise söylesin.
    aya 52 sene önce gittiler.
    bi bok yok orda.
    gideceksen marsa git, jüpitere git, ne bileyim güneşe falan git.

    ben zaten gideceklerine inanmıyorum da. tut ki gittiler. olan yine bizim paralara olacak..

    edit: ayrıca, gelişmiş ülkelerden kabaca 50 yıl geride olduğumuz geyiği de böylece gerçek olmuş oldu.. teşekkürler reis!

  • 2000'lerin başında artık doğal sınırlarına ulaşmış, dünyanın en güzel metropollerinden biriyken, 2010'larda esenyurt, arnavutköy gibi ilçelerdeki hızlı nüfus artışıyla iyice mexico city karamsarlığına bürünen, 2014'ten sonraki kontrolsüz göçle birlikte hepten mumbai'e dönen, sığınmacı krizi masaya yatırılmayıp, nüfusunu azaltmaya, bağırsaklarını temizlemeye yönelik bir politika izlenmezse de bu gidişle karaçi'den, lahor'dan bile beter hale gelecek olan şehir. zaman daralıyor...

  • ben bugünlerde bunun kat kat üstüne çıkılmış bir dangalaklık gördüm. arkdaşlarımdan biri kendi çocuğu ve bir sürü başka çocuğun olduğu bir fotoğraf paylaştı. sadece kendi çocuğunun yüzünü emoji ile kapatmış. yani senin düşüncene göre sadece senin çocuğuna nazar değmesin öbürleri ölsün gebersin. yaptın bi aptallık hepsini kapat. fotoğraf on emoji ile iyice bok gibi olsun.