• sunacak delilimiz yok dememiş, ülkeler diğer ülkelerin sözüne itibar etmeli demiş.

    her gün 1 kamyon delil gönderdik diye söyleniyor zaten.
  • bu kadar amerikan yalakası olmayın lan! gayet mantıklı sorudur. o zaman 11 eylül olayı sonrası ırak'a, afganistan'a delilsiz dalmadı mı abd? biz sormadık. ama fetö için binlerce klasör gönderdik hala delil sorar gibi yapıp topu dolaştırmayın demiş.
  • "‘bu saldırının arkasında el kaide var' diyen sadece abd değildi." diye cevap verilecek beyan.
    https://youtu.be/xbyd8djjvg8
  • biri de kalkıp "aceba 11 eylül'ü el kaide üstlendiği için olabilir mi?" diye sormamış..

    yani bu ülkedeki zeka geriliği beni benden alıyor.
  • arkadaşa el kaide'nin saldırıları üstlendiğini söylemediniz mi? ayıp be, ayıp. koskoca başbakanı neden habersiz bırakıyorsunuz.
  • yamulmuyorsam 11 eylül saldırısını zaten el-kaide üstlenmişti. o yüzden kapak niteliği taşımayan bir binali iddiasıdır. ha amerika göt zaten o ayrı.
  • https://www.timeturk.com/…n-11-eylul-roportaji.html usame bin ladin'in 11 eylül saldırısı sonrasındaki röportajı
  • nasıl yani 15 temmuzun arkasında fetö olduğunun kanıtları yok muymuş?
    hacı sen şuna ucu bize dokunmayan kanıt yok desene.
    fetöyle bir olup işini düzgün yapan vatanını milletini seven savcıları hakimleri orakla biçer gibi biçmeseydiniz o kanıtlar kapı gibi konurdu ortaya.
    neyse anlaşıldı, sizin bu fetö ile mücadele işini beceremeyeceğiniz belli oldu.
    beraber o kadar fazla mesainiz var ki, dokunmaya korkuyorsunuz resmen.
  • 9/11 için kalkıpta hiç bir gerçek devlet adamı kanıt nerde demedi çünkü ülkelerin kendi istihbarat servisleri var ve bu saldırının içerisinde küresel terörün olduğunu ilk günün ardından zaten herkes biliyordu. bu yetmezmiş gibi amerika o kadar büyük ve güçlü olmasına rağmen çıkacak çatlak sesleri kesmek adına çıkıp ne dedi hatırlayalım. ya bizimle beraber bu teröre karşı çıkarsınız veya bizim karşımızdasınız... hadi bu noktadan sonra beni inandır diye şımarıklık yap istiyorsan buyur meydan senin yani.

    15 temmuz'un arkasında paralel devlet yapılanması olduğunu da gerçek devletlerin hepsi ilk günden hatta daha darbe olmadan seneler öncesinden biz kandırılırken de biliyorlardı. burada asıl nokta sen dünya çapında bir amerika olmadığı için başına gelen bu olayı fetullah gülen ve adamları yaptı diye tüm dünyayı ikna etmek durumundasın. bu yapılanma ile ilişkileri olan bazı ülkeler tabii ki durumu görmezden gelmeye çalışıcaktır hele ki sen bizi kandırdılar ağabey :( diyeceğin bir konuma düşmüşsen. burada devlet olarak senin yapman gereken bu olayı görmezden gelen her devletin gözüne tek tek deliller ile kanıtlar ile bunu kabul ettirmek gözlerine sokmak yaşananları. ilk zorlukta ama yaa sizde fetöcüsünüz pkk'ya destekte veriyorsunuzdur siz şimdi ühühhü diye ağlayarak devlet yönetilmez maalesef.
hesabın var mı? giriş yap