• mr. big grubunun efsanevi vokalisti eric martin'in akustik projesiyle garajistanbul'da gerçekleştireceği konserdir. etkinliğin resmi sayfasına buradan ulaşılabilir.

    edit: 10 ekim 2015 ankara katliamı sebebiyle iptal edilmiş etkinliktir.
  • garajistanbul'da gerçekleşecek konser.
    organizasyon: go promotions
    facebook etkinlik

    "% 100 akustik, rock müziğin efsane seslerinden biri olan mr. big vokali eric martin’i 13 ekim 2015’te garajistanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.

    eric martin’in müzik kariyeri 70’li yılların sonlarında, eric martin band adındaki grubuyla başlar. martin, 80’li yıllarda solo kariyerinde önemli adımlar atarak ilk albümünü çıkarır, o zamanlar gişede hasılat rekorları kıran ıron eagle filminin müzikleri ile adından bolca söz ettirir. 1988 yılında kurduğu mr. big grubuyla adını rock tarihine yazdırır. ilk albümlerini 1989 cıkaran mr big, ikinci albümleri lean ınto ile büyük yankı uyandırmıştır. to be with you, just take my heart gibi altın hitleri barındıran bu albümdeki bir çok şarkı martin imzası taşır ve bu albümün başarısı grubun iki platin plakla taçlandırılmasına sebep olur. bu albümden sonra bump ahead, hey man, get over ıt, actual size gibi birçok albüme imza atan mr. big ile yola devam ederken, kendi solo kariyerine de devam eden eric martin, 13 ekimde to be with you, just take my heart, wild word, take cover, promise her the moon gibi şarkıların akustik yorumlarıyla % 100 akustik konserler kapsamında türk seyircisinin karşısına çıkacak."
hesabın var mı? giriş yap