• hakkari komando taburundan 4 askerin şehit, 5 askerin ağır yaralı olduğu söyleniyor. allah rahmet eylesin. allah yaralılara şifa versin.

    edit: şehit sayısı 5 olmuş.

    seçimlere odaklanmaya devam edelim. 20 yaşında çocuklar ölmüş çok da önemli değil.

    edit2: yarın çıkıp da bıçak kemiğe dayandı diyecek her kim olursa ben onun şimdiden taa amına koyum. kemik mi kaldı lan ortada. gencecik fidanlar düşüyor 40 gündür toprağa. 40 gündür pkk it sürüsü gibi saldırıyor. hala rte, hala seçim, hala akp diyenler var. ulan bu kadar mı körsünüz. bu kadar mı aptalsınız? 40 gündür devletin yaptığı bir tane adam akıllı operasyon yok. o rte'ye söylediğiniz lafların bir tanesini de allah için şu pkk'ya söyleyin.
  • pkk'lı ölürse sivil
    asker polis ölürse foşik tece
    (bkz: yersen)
  • yüksekova'da değil dağlica'dadir. tam teyit edilmede de doğru olma ihtimali yüksek. umarım korkulan olmaz. allah halkımızı korusun.
  • askerlerimize allah rahmet eylesin. ciddi ciddi her gün gelen sehit haberleri artik "normalles"ti. bu cok vahim bir durum.

    kontrollü kaos planiyla ülke erken secim öncesi karistirilmak isteniyor, ve pkk da buna el ayak oluyor. hdp'nin pkk ile arasina net bir cizgi koymasi gerekmektedir.
  • 18000 tl si olmayanların şehit olduğu, yaralandığı saldırıdır.
  • arkadaşım ben artık deli oluyorum. tamam ülkemizde desteklemediğimiz politikalar oluyor iyi hoş ona lafım yok. ama şu başlıklarda gelip de suçlu aramak nedir? hırsızın hiç mi suçu yok diye sorarlar adama. eline silah alıp kendi vatanına kurşun sıkan şerefsizlerin suçu hiç mi yok?

    konu yokluksa konu devletin sizi görmezden gelmesiyse, gidin bi bakın toros dağlarına ne insanlar var orda. hiçbirisi de çıkıp devletine kurşun sıkmıyor. hangisine sorsan allah devletemize zeval vermesin derler.

    sizin derdiniz ezilmişlik şu bu değil arkadaşım, sizin derdiniz başka.

    edit: "arkadaşım" lafın gelişidir. siz kalleşçe arkadan vuran insanlarsınız. sizden nasıl arkadaş olsun ki.
  • artık acı,nefret,sıkılmışlık,intikam,adaletsizlik kavramları yoruyor beynimizi.

    bu ülkede yanlış olan bir şey varsa bunun suçlusu hepimiziz.

    yazın bu lafı yazın, en küçük yanlış bizim suçumuz iken bu insanların hakları? bu insanların aileleri? bi de çıkıp fedaya hazırız demesi var. bulaşmıyorum oraya
  • geniş çaplı operasyon başlatılıp çalının, çırpının, tozun, toprağın amına koyulacaktır. müsterih olunuz. gazetelerde manşet manşet yol kesen terörist fotoğrafları yer alırken, bu fotoğrafları gazeticiler hatta normal vatandaşlar çekebiliyorken, bu yollar ana yollarken tsk'nın bu yollardaki aleni teröristleri görmeyip böyle çılgınlar gibi helikopter gezdirmesini anlayamıyorum. neyse, geniş çaplı operasyonumuz hayırlı, vatanımız sağ olsun.
  • kalleşlik kanlarında var bu itlerin. ulan etek giye giye erkekçe silahlı çatışmaya giremiyorsunuz
    varsa yoksa mayın patlatma.

    allah rahmet eylesin.

    galiba şehitler efeler jandarma özel harekatlardan. hani şu gözbebeğimiz dediğimiz timlerden.

    bu ölümler hangi siyasetçinin umurunda acaba. yazıklar olsun
  • iki gündür baya pişmiş kelle gibi sırıtarak galip gelmiş gibi erken seçim çığırtkanlığı, başkanlık muhabbetleri yapanların hesap vermesi gereken olay.
hesabın var mı? giriş yap