• http://www.galatasaray.org/…superlig/haber/9390.php

    yönetimin illa boş tribünlere oynamak istediğini gösteren maç.buca maçında en ucuz bilet 30 lira iken yanlış bilmiyorsam 8100 bilet satılmıştı.bu maçın hafta içi olması ve havanın büyük ihtimalle soğuk olacak olması zaten bu sayıyı da düşürecekken üstüne bir de fiyatlara zam yapmak nasıl bir kafanın ürünüdür merak ediyorum.tamam önemi büyük maç ama işte tam da bu yüzden fiyatları ucuz tutup o soğukta taraftarı tribüne çekmen gerek.yok abi bu yönetim gerçekten kafası güzel takılıyor ya da galatarasay'ın iyiliğini istemiyor.en kısa zamanda o koltuktan kalkarlar umarım.
  • görüldüğü kadarıyla yönetimin turu geçemeyeceğimiz yüksek ihtimalini göz önüne alıp, son vurgunu yapmayı düşündüğü maç. kupa da elden gidince ligde boş tribünlere oynanacak karşılaşmaların acısı şimdiden çıksın istiyorlar sanırım.
  • galatasaray'ın bu sezon oynayacağı ve azıcık anlam ve önemi olan son maç. peki ben neden orda olacağım, çünkü eşşeğim.
  • anlam veremediğim halde biletlere anormal şekilde zam yapılmış.

    http://www.biletix.com/event.htm?id=mfc05
  • yönetimin bilet fiyatları konusunda bok yediği maçtır. bu takım henüz şampiyonluk konusunda iddiasını kaybetmemiş final maçına çıkarken ilk yarıdaki beşiktaş maçına yeni açık biletleri 40 tl idi. derbiden bahsediyorum ve sami yen'de son derbiydi bu maç. şimdi yeni stada geçmişsin , stat zaten dolmuyor ve sen kalkmış sezonda iddian kalan tek kulvar olan kupada zorlu muhtemelen eleneceğin rakibin karşısında bilet fiyatlarını ebesininki gibi yapıyorsun , kusura bakmayın ama siz bizimle taşşak mı geçiyorsunu diye sorarlar adama.
  • yönetimin harika fiyat politikası sayesinde bir kez daha boş tribünlere oynanacak maç. şimdi bilet fiyatlarına bakanlar 500-600 tllik yerlerin sadece ufak bir vip kısmı fln için geçerli olduğunu zannedebilir. oysa maalesef böyle değil. yan tribünlerin alt kısımları, yani mesela kameradan karşı tribünde görünen alt taraftaki kocaman boşlukların olduğu kısımlar tam 500tl. bildiğin kapalı alt 500tl yani. en altlar 250, en köşeleri de 150 tl. yani bu demek sahaya en çok etkisi olan alt tribünler (son maçta olduğu gibi yine) bomboş kalacak.

    üst tribünler 80 tl, kale arkasında da 45tl lik bazı bölümler var. herhalde bir tek bunlar dolar, 80tl likler de kombinelerin de etkisiyle biraz dolu görünür.

    yönetimin para kazanma isteğine birşey demiyorum. ama 3-2 kaybettiğimiz bir maçı rövanşında eldeki yek hedef olan bir kupada maça çıkıyoruz. bir maçlık biraz ucuzlatsan da en azından şu maç stad dolsa ne kaybedersin? geeçrsek beşiktaş'la oynayacağız zaten, orada her türlü gömeceksin yine bilet fiyatlarını bildiğin gibi. yönetim ise ucuzlatmak bir yana, sivas maçına göre zam yapıyor biletlere.

    bir işi de adam gibi yapın.
  • turu geçen taraf galatasaray olursa hagi haziranı görür. tam tersi olursa haginin sonu da racon değil bilet kesiyoruz arşivine eklenir.

    http://img17.imageshack.us/i/bilety.png/sr=1
  • kale arkası ve doğu-batı üst tribünlerin fiyatları kombine bedellerine göre normal olmasına rağmen, vip fiyatları ortalığın amına koymuştur. arena'da vip dediğimiz yerler ufak bloklar değil, kapalı alt'ın 4/3'ü ve numaralı alt'ın tamamı vip koltuk, korner bayraklarının olduğu üçgen bloklara da 150 tl istenince ortaya sikko bir fiyat listesi çıkıyor. ama gelgelelim bu vip koltukların yıllık bedellerine santra çizgisindeki vip koltuklar 7 bin dolara satıldı ve asgari 3 yıllık alabiliyordunuz, 21 bin dolar yani, yemekli vip falan diyince fiyat yine katlanıyordu. sivas-eses ve buca maçlarında kombine sahipleri mağdur edildi, şimdi kombine sahiplerinin haklarını koruyunca insanlar doğal olarak tepki gösteriyor. bu stadyumda kombine alarak zarar etme gibi bir komikliğin olmaması gerekir, fiyatları sezonluk kartlara göre belirleyince bu sefer tek maça gelecek seyirici mağdur ediliyor.

    bu maç için en güzel yol, kale arkası, kale arkası loca, doğu-batı üst bileti almaktır, o kısımların fiyatlarına laf söylemeyin, maçın önemine ve kombine bedellerine göre normal fiyatlar. vip falan alan adamında ta amına koim, 600 tl vermeyin ulan !
  • galatasaray yönetimi bu maç uygun bilet fiyatlarıyla maksimum taraftar desteği alıp turu geçmeyi hedeflemek yerine, olası bir kötü sonuçta tepki verecek kişi sayısı az olsun diye aşırı yüksek bilet politikasını tercih etmiştir. yani yönetimin asıl derdi turu geçmek değil, tur kaybedilirse ortamdan çaktırmadan sıvışmaktır.
  • memlekette 15 tl'yi bir kitaba pahalı olduğu için uzak duran cühella zihniyetin her nedense görece çok az bile tepki verdiği bir futbol karşılaşmasıdır. 500 tl'ye türkiye içi bir maç mı olur kapalı tribünde? zaten milletin maaşı ne kadar ki 500'ünü buralara ayırsın. yapsanıza 200-300 arası bir rakam da dolsun ve sürümden kazanılsın.
hesabın var mı? giriş yap