• az önce ankara çayyolu beğendik mağazası açık büfe kahvaltı bölümünde başıma gelen olaydır. kasiyerin verdiği bilgiye göre, mağaza müdürünün talimatı ile, simitlerde kahvaltının kg fiyatı ile tartılarak satılmaya başlamış. bu sayede az önce 1(bir) adet simite 5.25 tl ödemiş oldum. şimdi bodrum'da 50 tl'ye lahmacun yiyenleri daha iyi anladım. gerçekten insan kendini çok farklı hissediyormuş. :)
  • kasada iade hakkının kullanılmasını gerektiren durumdur.. işaret parmağını boğazına doğru sokup deneyebilirdin. ***
  • hırsızlığa maruz kalmaktır. 5.25'e simit satan kimse o hırsızdır. yasal hırsız. bu kadar basit. kazıklanmak diyerek olayı basitleştirmeye çalışmaya gerek yok. bu hırsızlığı başka kimler yapar? burslu okuyan özel okul öğrencisinden 6 tl, 7 tl yemek parası isteyen üniversite baronları yapar. eğitim tüccarlığı yaparlar. alamadığı parayı arka kapıdan çalar. bazı bağnazlar da bu hırsızlığı eleştirip yemek fiyatlarının yüksek olmasını eleştiren öğrenciye küfür ederler. herhalde onlar da malüm ayakkabı kutusu sahiplerinin akrabalarıdır.
  • yok anasının amı afedersiniz
  • beğendik zaten pahalı olmasıyla ünlü bir marketken bir de üstüne beysukent marjı eklenmiş halidir o fiyat. beysuda haftaiçi dört kişiyi sokakta yanyana yürürken göremezsiniz. .markete alışveriş yapmaya gönderilenlerde kendi ceplerinden almıyorlardır malları .
    orada çalışan bir arkadaşım en karlı bölümün fırın olduğunu söylemişti . hafta içi sabahları o bölümün önünde fiyatlarına rağmen kuyruk olur .
  • müşteriyi yemeden önce tartıp, yedikten sonra yeniden tartarak simidin kilosu bulunmuyorsa; simidin fiyatlanırken iade edilmesiyle aşılabilecek bir sorundur.
  • arasına havyar sürüldüyse fiyatı gayet hesaplı hatta ucuza alınmış bir simittir.
  • 5,25 - tl ye o simidi yemekle;
    1-sosyal sınıf atlanmış
    2-ömrümüze ömür katılmış
    3-kaz'ın yolunma işlemi gerçekleşmiş
    4-her gün binlercesi tekrar edilen sıradan işlerden bir tanesi daha cereyan etmiş
    5-a pardon yanlışlık olmuş
    olabilir!
hesabın var mı? giriş yap