• rtük'ün halk tv'ye verdiği cezalara eklenen bir diğer cezadır, cezanın sebebi olarak azerbaycan'ı ve cumhurbaşkanı aliyev'i aşağılama gösterilmiştir.
  • ilhan taşçı'nın da oy verdiği görülüyor. ceza verilmesi doğrudur.
  • iyice cılkı çıkmış olaydır.

    umarım rtük bu yazdığımı okumuyordur. yoksa bundan da ceza verir.
  • ulan öyle bir yasa mı var? amerikan başkanı olunca sövmek serbest azerbaycan başkanını eleştirince en üst sınırdan ceza mı olur? azerbaycan kardeş ülke tamam da onların cumhurbaşkanını eleştirince bu ülkeye mensup olanlar bu ülke kurumundan nasıl ceza alabilir? rtük sanırım halk tv hükümete muhalif olduğu için her gün oturup nasıl ceza kesebiliriz diye düşünüyor.
    sevgili rtük, aldığın tek delikli kuruşta hakkım var ise haram zıkkım olsun.
  • (bkz: ilham aliyev'in eşini yardımcısı yapması)
    duyan da halk tv demokrasi bekçisi bir devlet adamını aşağıladı sanır.
  • 1. diyanet
    2. rtük
    milletin vergisiyle, milleti aşağılayan, ezen, hor gören, sömüren; türkiye cumhuriyetine kambur olmuş gereksiz(leştirilmiş) kurumlar.
  • muz cumhuriyetinde sıradan bir gün.

    adaleti tesis ettik hak ve özgürlükleri güvence altına aldık demişti ismi lazım değil.

    bi ölün gidin artık lan yeter bıktık.
  • rütük'ün sadece halk tv'nin yayınını takip ettiğinin bir göstergesidir. acaba bu rütük'ün başında gizli solcular mı var diye düşünmeden edemiyorum. 7/24 halk tv'yi gözlem altında tutup ceza yazıyorlar. atv'nin programlarında haftalarca ahlaksız ilişkileri irdelemesi hakkında tek rapor tutulmuyor. acaba toplum ahlakını kötü yönde etkilemiyor mu bu programlar. oysa ki kemal sunal'ın "eşek oğlu eşek" ine bile sansür uygulatan bir kurum.
  • kktc'yi tanımayan aliyev'e yapılan, kraldan çok kralcılık.
    bir diktatör eleştirilince neden bu kadar rahatsız olmuşlar ki?

    not: aliyev, annan planı referandumunda türkler "evet", rumlar "hayır" derse kktc’yi tanıyacaklarını söylüyordu. hala tanıyacaklar!

    edit: aliyev daha sonra bakü'de yunanistan cumhurbaşkanıyla görüşerek ortak basın toplantısı düzenliyor: http://arsiv.ntv.com.tr/news/275137.asp

    başlıktaki haberden alıntı;

    "gazeteci levent gültekin'in "…azerbaycan devlet mi gerçekten bir aşiret demokrasi yok hukuku yok otoriter yönetim var seçim yok paranın üzerinde yüzüyorlar bugüne kadar adam gibi bir devlet kurmamışsın 30 yıldır senin toprakların işgal edilmiş…" sözleri sebebiyle kurul, "'insan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine aykırı olamaz, kişi ya da kuruluşları eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü, aşağılayıcı veya iftira niteliğinde ifadeler içeremez' hükmünü ihlal ettiği gerekçesiyle" halk tv'ye üst sınırdan idari para cezası verilmesine hükmetti."
hesabın var mı? giriş yap