• tl ya da döviz belirli bir limitin üzerinde nakit para çekmeye de komisyon gelmiştir ve ülkedeki sıkıntının ciddi olduğu bir kez daha anlaşılmıştır. dün berat albayrak açıklama yaparken döviz üzerine yorumları komikti, şimdi ise bu olay.
    (bkz: 12 ağustos 2020 tarafsız bölge b. albayrak yayını)

    detaylar ektedir.

    haber

    edit : arkadaşlar bundan sonraki süreçler daha sıkıntılı olacak. aşağıda arkadaşın da belirttiği üzere insanlara atm’den ya da bankadan para çekme limiti gelebilir, dövizlere geçici süreliğine el konulabilir, tüm döviz hesapları tl’ye çevrilebilir. bunlar tabi kıyamet senaryolar ve hiç birinin gerçekleşmesini istemeyiz fakat şu an gidişat böyle görünüyor. ilerde ne olur bilemeyiz. fakat baskı ve sansür rejimi saltanatı kurtulsun diye her şeyi yapabilir zira zaten bütün kaymağı yiyorlar. bu haber bankalara da muhakkak olumsuz yansayacaktır çünkü bende biraz panik havası yarattı açıkçası. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

    edit : arkadaşlar güncelleme yapılmış sanırım tl komisyonu yazısı kaldırılmış. ama bazı bankalar hali hazırda zaten komisyon alıyor başka şubelerden tl çekimine (bkz: ziraat bankası) ve diğerleri de komisyon almasa dahi sorguya çekiyor seni. akbank vezneden 100.000 tl çekin de göreyim sizi* ben yazıyı yazdığımda saat 9’du habere güncelleme 10:47 civarı gelmiş ne mal adamlarsınız ya küfür eden mi dersin hakaretler mi dersin. size niye yalan söyleyeyim olum ben? bir kazancım mi var bundan?
  • yakında belli miktardan az para yatırımlardan da komisyon alırlar mı diye merak ettiğim durum.
  • bankların bu tutumu piyasada panik yaratır. yastık altına devam
  • şu an komisyonla da olsa belli bir limitin üzerinde para çekmek serbest. yakında belli bir tutarın üzerinde günlük para çekme yasaklancak sonra bankalar önünde kuyruk insanlar maaşını çekemeyecek nerden mi biliyorum (bkz: yunanistan)
  • parayla ne işiniz var? parayla mı maaş alıyorsunuz? para borcunuz mu var?
    (bkz: müstahak)
  • çeşmeli bir turizmci olarak olumlu bulduğum gelişmedir, halkımız elini cebine sokmalı ve piyasanın canlanması için biraz para harcamalı.

    bankada durmayan, gayrimenkule yatırılmayan ve iç turizme aktarılmayan her kuruş vatanımız için kullanılmayan milli servettir. yastık altında para tutmak vatan hainliğidir.
  • yasal tefeciydi, yasal değnekçi oldu.
  • döviz alim satiminda nasil komisyon alinmiyor ?

    burasi yanliş

    10 agustos 2020 de vakıf bank şubesinde karşılaştıgım durum

    artık sizin paranızı size vermek istemiyoruz ücretini öderseniz neden olmasın .

    bu durumda paralar (dolarlalar) daha çok yastık altında bekleyecek bankaya gitmiyecek
  • bankada 500 doları olan adamın güvenini yıkıp parayı çekmesiyle sonuçlanacaktır. ekonomiyi daha da dibe batıracaktır.

    reisimizi memnun etmek için doğrudan faiz artırmayıp, üstü kapalı yollardan faiz artırmaya çalışmanın bir sonucudur.

    ekonominin başına köyden çoban getirsen, ben bilmem siz bildiğinizi yapın der. ekonomi şu anki halinden daha iyi hale gelir.

    bunların fikri yok, zikri var anasını satayım.
hesabın var mı? giriş yap