hesabın var mı? giriş yap

  • bazen artislik yapıcam derken insanı gülme krizlerine sokan kasiyerdir..

    + merhaba ben bir adet çikın rep istiyorum(chicken wrap)
    - çikın reyp mi? (chicken rape)
    + ahaha ne günahı var lan tavuğun!

    10 yil sonra gelen edit: en cok begenilen entrymin bu olmasindan dolayi bir durum raporu vereyim dedim. bir süredir et yemiyorum ve süt ürünlerini de olabildigince az tüketmeye calisiyorum. hem dünyamizin amina koydugumuzdan ve gelecekte ciddi bir yiyecek, temiz hava, su ve benzeri pek cok sorunu yasayacagimizdan, hem de hapir hupur mideye indirdigimiz en boktan sartlar altinda katledilen hayvan lesi yemeyi etik sebeplerden dolayi hayatimdan cikarmak icin. yani demek ki, belki de yukarida bahsettigim fast food kasiyeri hanim "çikın reyp" diyerek dogru bir sey demis, ukala ve cahil olan benmisim.

  • malları sergilemesi ve ürün çeşitliliği bim'i andıran çok ucuza kaliteli malların da bulunabileceği(şarap,çikolata,peynir gibi), arada bir gidilip göz atılması gereken, hatta marka tutkusu yoksa toplu alışverişler için gidilmesi gereken, kredi kartı kabul etmeyen ucuz market. plastik poşetine kadar satın almanız gerekir.

  • girenin sağ çıkamadığı, kazara sağ çıkanın akıl sağlığını koruyamadığı işkence kampları.

    bunlardan "aleni olanları" genellikle sibirya'dadır. ancak sovyet devletinin varlığını gizlediği bir takım kamplar vardır ki yerleri hala bilinmemektedir.

    bu gizli kamplarda mahkumların karın tokluğuna, köle olarak çalıştırılması bir yana, tıp deneylerinde kullanıldıkları da iddia ediliyor. ancak kamplar bulunamadığı için, iddiaların ispatlanması da çok mümkün değil şimdilik.

    gizli kamplarda genellikle, sovyetler bünyesindeki yetmişiki milletin özgürlükçü isimleri yer alırmış. halkları isyana teşvik etmesi, bağımsızlık mücadelesi yürütmesi muhtemel kişiler buralara gönderilirmiş.

    sovyetlerde gulag'a gitmek için çok bir bahane de gerekmiyordu aslında. tipinizi beğenmeyen hükümet görevlilerinin lütfu olarak da gidebilirdiniz gulag'a...

  • yeğenim yuvada kafasına geçirdiği çiçek maskesi ile evin kapısına gelir ve önümde dikilmeye başlar..

    - aaa bu da kim böyle?!??!
    - ...
    - aman allahım bir çiçek var önümde..
    - ... herhalde bir çiçek var. alla alla. hiç mi yürüyen çiçek görmedin..?
    - ıngh! pardon..