• ne alakası var, değildir elbette, sadece mizacı biraz sert, sevdiğini belli edemiyor, şeklinde cevap verilesi sir ertuğrul özkök sorusu. şöyle devam ediyor:

    "baykal dün değil gençliğinden beri inançlı bir insandır.
    islam dininin gereklerini yerine getirmede, benden çok daha ileridir."

    sonra bu ulusalcılara (biliyoruz özkök ulusalcı değil, bu aralar öyle takılıyor, çaktırma) muhafazakar değince kızıyorsunuz. herkes bu dini en iyi ben bilirim imajı peşinde, içlerinden biri de çıkıp "kardeşim din, min diye bişi yok, isa diye biri yaşamış mı onu bile bilmiyoruz, hadi geçmiş olsun" dese içim yanmayacak, yürü be ateist, hadi be deist oyum sana diyeceğim.

    bakın aynı gün aynı saatlerde chp vs. çarşaf mevzuna farklı bir noktadan bakan hınçal uluç ta ne yazmış, meğer onlar da dindarmış:

    "bin defa yazdım. benim dedem muharrem efendi, dünyanın sayılı din bilginlerindendi zamanında.. islam dünyasının dört bir yanından din alimleri kilis'e gelirlerdi, fikir tartışmaya, yorum almaya.. memleketini terk etmediği için şeyhülislamlık teklifini geri çevirmiş, istanbul'a gitmemişti.anneannemi bir, tek bir gün çarşaflı görmedim ben.. 14 mayıs'tan sonra da giymedi çarşaf.. kilis'te yığınla kadın çarşaf giyerken, müftü'nün karısı giymedi. "

    ulusalcılığın dibe vurduğu noktayı allah'a havale ediyor, dindar bir aileden geldiğimi özellikle belirtmek istiyorum:

    erto: http://www.hurriyet.com.tr/…=10&gid=61%hid=10435186
    hınco: http://www.sabah.com.tr/…349d48c7050da070524f9.html
hesabın var mı? giriş yap