• muğla'nın bodrum ilçesinde yaşanmış inanılmaz olaydır. bebeğin annesi komşularla sohbete dalmışken puset yokuş aşağı son sürat inmeye başlar. bu sırada telefonla konuşan kahramanımız durumu farkeder, ani bir refleks gösterir ve kendisini bebek arabasının önüne atar, muhteşem bir hamleyle bebeği uçuruma bir kaç metre kala kurtarmış olur.
    adı süpermen değil belki, süper kahraman üniforması da olmayabilir ama anadolu'dan kahraman çıksaydı muhtemelen böyle bir hikayesi olurdu.
    buyrun.
  • izlerken saliseler içinde heyecanımın tavan yaptığı; birer adet kahraman abi ile sadakası verilmiş bebeği barındıran video.

    olay öncesinde abinin halı saha kalecisi gibi takılması da gözlerden kaçmadı.

    edit: defalarca izledim, heyecanım dinmiyor ve bu mükemmel kurtarış gözlerimi yaşartıyor. ufaklık ve ailesi de bir ömür duacı olur artık.
  • hizli karar verme yetenegine sahip kisidir.

    bebek arabasinda bile emniyet kemerinin takili olmasi gerektigini bir kez daha gozler onune sermis olaydir.

    edit:imla.
  • telefonunu yer atması gözlerden kaçmamıştır.

    nice insanlar tanıyorum ki ; ekranı çizildi diye depresyona girip psikolağa giden, telefon yere düşerken onunla beraber uçuruma atlayan ve belki de telefonu için canını veren...

    helal olsun diyoruz...
  • bebegi kurtarmadan once yaptigi "telefonu yere atmak" eylemini gerceklestirdigi icin 2 kez takdirimi kazanmistir. yurdum insaninin %90'inin bu tarz bir harekette bulunmadan once telefonunu cebine koymadan olaya mudahalesini bekleyen beni dumura ugratmistir. helal olsundur.
  • haber de annesi yokuş başında komşusu ile konuşuyordu ve arabanın emniyet kemeri ise bağlı değildi deniliyor.tamam olur bir kaza bir anlık dikkatsizlik herksin farklı türde başına gelebilir ama emniyet kemerini bağlamamak tamamen ihmal şimdi kadın nereden bilsin diyebilirsiniz ama o kemer de onun için var bu işler şakaya gelmiyor malesef çocuk çok kötü düşmüş kafasını sivri bir yere vurabilirdi kötü şeyler olabilirdi ama adama da bravo hiç düşünmeden koşmuş anne de çok korkmuştur eminim belki bu haberi görürse anne babalar daha dikkatli olurlar onu da geçtim o yokuş ne lan öyle
  • insan olmak yetmez yetmiyor zaten, süpermen süpermen olmak lazım bazen dedirtmiştir.
  • ilk başta neden tamamen önüne siper etmedi kendini diye sorguladım.meğersem araba 200le geliyomuş.
  • teşkilatımızın göz bebeği. biz olmasak var ya.

    (bkz: sözlükçülerin yaptığı en eften püften iyilikler/@dunden beri dimdik)
  • herkesin cocuk sahibi olabildiğini gösteren adam. cocugun annesi lay lay loma dalsin, olayla alakasi olmayan adam durduk yere mudahil olsun. lan su cocuklari bakabilecekseniz yapın, nasil insanlarsiniz. kimi evde kilitleyi gezmeye gider, kimi ucurumdan asagi saliverir.
hesabın var mı? giriş yap