• geliyor,türk voleybolunda yepyeni bi star doğuyor!
  • ece hocaoğlu, damla çakıroğlu, büşra cansu gibi gençler ve yildizlar klasmaninda cilgin atip buyukler kategorisine gecer gecmez dokulmemesini umdugumuz star oyuncu adayı. gelecekte hande baladın ile milli takimda cok canlar yakabilirler.
  • bu kizin hareketleri yemin ediyorum cok iyi ya :)) u18 dunya sampiyonasi yari finalinde italya'ya yenildigimiz macta, mola esnasinda antrenoruyle arasinda gecen bir konusma var baya guldum. sadece kendisine degil tabi, teknik direktorun taktik verirken, "yuzun dusmesin, ya oyna ya cikariririm" demesi acayip komikti. bu kizin da karsilik olarak "e oynuyorum daha napiim?!?!?!" demesi de ayni derecede cok iyiydi. yasi genc diye sanirim biraz hareketleri hararetli. umarim basarili sekilde spor hayatina devam eder ve kendisini daha cok izleme firsati buluruz.
  • keşke vakıf seneye sözleşmesi bu yil biten lönneke suratsızı ile sözleşme imzalamasa da bu kızcağız ilk altı oynasa.
  • yenilgi kabul etmiyor ve pes etmiyor.

    yedekten geldiği bugunkü çin-türkiye maçında ögrenilmis çaresizlik yaşayan takımı ayaga kaldırmaya çalışıyor ısrarla.
  • henüz 18 yaşında ancak çok güçlü vuruşları var. kadın voleybolunda gelecekte ismini çokça duyacağımızdan emin olduğum sporcu.
  • 30 eylül 2018 türkiye çin voleybol maçı'nı 0 - 3 kaybetsek de 2. sette oyuna girdikten sonra fark yarattı ve 16 sayıyla takımımızın en skorer oyuncusu oldu.
  • neslihan ve muadillerinden daha başarılı olması kaçınılmaz olan genç smaçör.

    neden mi ?

    sadece bir maç izledim ama bir tane servis kaçırmadı neslihan 10 taneden 9 unu fileye takardı.

    neslihanın smaçları hep çaprazdan gelir nadiren ortadan basar onunda yarısı yine fileye takılırdı bu kız her yerden vuruyor ve bitiriyor. ek olarak savunması da var inşallah çok başarılı olur
  • aktif lezbiyen saclarina yandigim, vurdugu smaclarla bizi kalbimizden vuran genc yetenek. ınsallah ligde lonneke luzumsuzunu keser de daha cok oynar.
  • çin maçında 18 yaşında takımı sırtlayan velet.yalnız dikkat ettim blok üstünden vuruyor.o da yetmezmiş gibi sahanın her yerine vuruyor.gerek 3 metre içi gerek çapraz gerek paralel gerek sahanın içi defans oyuncuya gerek çizgiye ve en güzeli blok üstüne vuruyor.sahanın her yerine ve blok üstü vuruşunun kıymetini bilelim henüz 18 yaşında böyleyse kendini geliştirirse çok büyük avantaj bu.umarım havalara girmez daha çok geliştirir kendisini.milli maç uğurda ölüme bile giderim bir karakteri var gibi çünkü:) milli takım maçları için ya tatil yapamıyoruz ya diyen sporcuları düşündükçe bu yönü hoşuma gitti.küçük takımlardaki milli maçlarda izlemedim ama orda da ödülleri toplamış araştırdığım kadarıyla.sadece havaya girmesin daha çok geliştirsin kendini diyorum ve başarı dileklerinde bulunuyorum.neslihandan sonra bir çapraz eksiğimiz var gibi görünüyor çünkü.
hesabın var mı? giriş yap