• hafta sonu lorient - monaco maçını izlerken karşıma çıktı. enteresan bir çocuk. merak ettim, bir bakayım dedim. 2006 doğumluymuş. elin oğlu potansiyeli bulunca hiç affediyor mu?

    ilk dokunuşları iyi futbolculara bayılıyorum. gezgin bir oyuncu, topu almak için boşluklara iyi akıyor. adam olacak çocuk bokundan belli olur. yürüyedur tosun.
  • bugün lyon deplasmanında 2 gol atmış genç yıldız adayı. şu ana kadar 7 maç 3 gol 2 asist.
  • (bkz: eli junior eric anat kroupi/@ceyar i kim vurdu)

    league 1 alt sıralama takımı fc lorient forması giyen 2006 (17) lorient doğumlu genç ofansif ortasaha.

    babası 3-4 yıl fc lorient forması giymiş fildişi sahilli bir forvet (eli kroupi), kendisi doğma büyüme fransız olan lorient camia çocuğu topçu.

    babasının iddiasız kulübünde fransa kupası kazanıp tarih yazmışlığı olan junior eli kroupi, bu sezon başında 17'sinde (2023/24) profesyonel futbola erkenden merhaba dedi. sezonun ilk 3 ayı boyunca as oyuncu olarak maç tecrübesi kazandı ancak sonrasında küme düşme korkusu bacayı sarınca kulübeye çekildi.

    fransa u19 milli takımı oyuncusu ergen topçunun henüz saha içinde yaptığı her şeyi doğal olarak yarım. gösterdiği averaj altı performansla voli vurma hayalindeki kulübü tarafından a takıma hazır olmadan piyasaya salındı izlenimi bıraktı. 17'lik liseli genconun gelişiminin takibindeyim. bakalım güçsüz ekibi oyuncuyu geliştirip muradına erebilecek mi, yoksa bu sırada üst ligde kalmayı başaramadan gencoyu elinden kaçıracak mı izleyip göreceğiz.
  • https://youtu.be/h7vxlloljj8?si=e717xgehluyduucl
    yaşı küçük etkisi büyük topçulardan.
    ayakiçinin temizliği anne evi gibi. "tertemiz"
hesabın var mı? giriş yap