50 entry daha
  • roll kadar dolu olmasa da zevkle okuduğum dergi. roll evin babaysa bant aklı başında ağabey, rolling stone da şımarık kardeş sanki...billboard u aileye katmıyorum, olmaz olsun o. ne kadar iğrenç bir benzetme yaptım, ilkokul öğrencisi örneklemesi, neyse...
    özellikle birol güven nejat işler ve bu sayısında mirkelam röportajları gerçekten güzeldi, röportajlara yorum katmaları, ayrı bir formata sokmaları hoş bir detay.
    bunlar güzel fakat... okurların yorumlarını ve derginin verdiği cevapları hiç okumamıştım ama 9. sayıda verilen cevaplar iğrençti.üşenmeyip bir örnek vereyim tam olsun.okuyucu diyor ki:
    "sizleri tebrik ediyorum, bu kadar belirsizlikten 15 sayfalık bir haber çıkaran elemanlarınız olduğu için. 2007 konser ve etkinlik raporu haberinizden bahsediyorum. yazıyı okuyup bitirdiğinizde bir iki uvertür grubun dışında yaa bak şu grup da gelecekmiş diyemiyorsunuz bile.sadece yorumlar temenniler..."

    buyrun cevap, sanıyorum editör mehmet tez yazmış:
    "sevgili fatih,
    seni tatmin etmek için bu yaz acdc yi getirelim diyoruz.(ulan ne alaka)ama uvertür olarak u2 dedik, ne dersin keser mi?(uzatıyor bi de,güldük eğlendik, çok komik)bu tip haberlere ecnebi dergilerinde preview derler.(bak sen)sene başlarında geçen yıla dönük değerlendirmeler yapılırken gelecek yıla dair de öngörüler ve ihtimaller üzerine bilgiler derlenir, yetkililerle konuşularak bilgi alınır.biz belli oldukça sana bildiririz
    sevgiler, bol konserli günler"
    henüz 9. sayıyı çıkartıyorsun, kaçıncı sayı olursa olsun okuyucunun bir değeri olması lazım. madem yorumunu beğenmedin niye dergiye taşıyıp böyle abuk subuk bir cevap veriyorsun. ilk iki cümleyi es geç, gerisini yaz, ne güzel olurdu, ilk iki cümlenin soruyla alakasını da anlayamadım.
    bu da sadece bir yorumdu işte, buna da kızmazlar inşallah.
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap