147 entry daha
  • özal dönemi cocugu oldugunu sandıgım kişidir. her türlü sosyal girişimi ti'ye alan ve herşeyi piyasa ekonomisiyle yorumlayan kişidir. bir süredir yazılarına bakiyorum. son olarak açık radyoile ilgili yorumuyla bu düşüncem pekişmiştir.

    http://www.aksam.com.tr/yazar.asp?a=69233,10,6

    hicbir sermaye grubuna yaranma cabasina girmeden bagimsiz yayıncılık yapan acik radyo'nun acik radyo dinleyici destek projesi ile tam bir engin ardıc, meric koyyumurtasi edasıyla dalga geçmiştir. libos ekolün parlayan temsilcisi oldugunu bizlere göstermistir.

    neymiş efendim niye işadamlarını büyük sirketlerini kullanmıyormuş açık radyo. medyada çalışan bir insan evladı olarak, nasıl olur da bir sermaye grubuna sırtını dayayıp bağımsız kalınamayacağını bilmez? ya da bağımsız medyayı çok iplemiyor da olabilir.

    zaten radyonun adı acik radyo, her düşünceye açık ve kimsenin güdümünde olmayan, herkesi eleştirme özgürlüğüne sahip olma iddiasinda bir radyo. sen tutup da "siz işletmecilik bilmiyorsunuz, gidin sermayedarları ortak edin kendinize, onlardan gelir elde edin" önerisi getirirsen, ya hiç medyayı bilmiyorsun ya da hiç marx okumadın derler insana.
1105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap