1569 entry daha
  • türkiye'nin birçok şehrinde faaliyet gösteren büyük market zinciri.

    anneler günü'nde anneme bu karantina günlerinde farklılık olsun diye hazır sebze yetiştirme kitlerinden aldım iki paket. biri dereotu, biri domates. dereotunu hazırladık, koyduk uygun bir köşeye. domatese gelince ambalajlı tohum paketi boş çıktı.

    fişleri atmıştım. annemin hararetini almak, hevesini kursağında bırakmamak adına tüm zorlamalarıyla karşılaştığım bu durumu, twitter hesaplarına yazdım. sıfır beklenti, sıfır umut. maksat anne gönlü almak (fişi de kendisi çöpe attı bu arada).

    hemen otomatik cevap geldi, dm'den telefon numarası talep ettiler, ben de ilettim kendilerine.

    o günden bugüne belki 5 kere aranmışımdır müşteri hizmetleri tarafından. en son bir hanımefendi aradı. alışveriş yaptığım şubedeki çalışan arkadaşlara durumu ilettiğini, müsait bir zamanda uğrayıp sözkonusu ürünün yenisini alabileceğimi, dilersem iadesini alabileceğimi iletti. az önce başka bir ihtiyaç için gittim ve olayı da kasiyer görevlisi arkadaşa ilettim. haberdardı ve hemen yenisini alabileceğimi, dilersem de iade alabileceğimi söyledi. aldım yeni kiti ve hala şaşkınım. çok teşekkürler.

    müşteri hizmetleri noktasında böyle bir aksiyon gösteren şirket ve markalar şahsen müşteri sadakati olarak adlandırılan hedefi 12'den vuruyorlar. tekrardan teşekkürler.
1264 entry daha
hesabın var mı? giriş yap