6 entry daha
  • didier drogba nin amca ogluna benzeyen bu adama ne yazsam az. yasi gelmis boksorleri emekli etme mutehassisi lenox dan sopa yemeyen kalmayinca en sonunda kendini emekli etmis bu ingilize, boksu 38 inci dogum gununde biraktigi icin kizamiyorum da zira michelin man formundaki undead george foreman gayet yeterli gelmistir boks alemine, gozumuzu bozmadan efendi gibi cekildi gitti lennox, hem de bi ton kemerle...

    ozel bir yeteneginin olmamasi, heyecan verici dovusmemesi hep eksileri olarak gorulmesine ragmen, 30 yasindan sonra bile hala yumruklarini gelistiren, 2.dunya savasi gibi gecen bir macin 10. roundunda bile izledigi kasetlerde gordugu bir hareketi hatirlayip cezayi kesen bir boksorun, ogrenebilme ve uygulayabilme yetenegi oldugunu soylemek boynumun borcudur. hic bir kazma o kadar adami indiremez, milletin tirim tirim tirstigi tyson la kedi fare oynar gibi oynayamazdi.

    her zaman calistigi ekibi onore eden, yikiciligina tezat sevimli gorunusuyle bulundugu konumu hak etmis cok buyuk bir boksordu. imkansizi sevenlerin tercihi, bedava tatile doymayanlarin favorisiydi bu adam. tek kusuru, sol kroseleriyle yollardi yolcularini tatile. e o kadar kusuru da olsun artik degil mi?
52 entry daha
hesabın var mı? giriş yap