2609 entry daha
  • yürümek degil tacizdir. neden mi? red edildiği zaman çekilmeyi bilmediğinden. eğer sen karsindakine "memelerini tiktokta acip gostermek daha mi saygın" dersen, sonra daha da ileri gidip "tiktok görüntülerini yayinlayacam" dersen bu tacizin ve tehdidin dik alasıdır. su adami savunanlara tek dilegim benzerini anasının, bacisinin, karisinin yasaması ki empati nedir bir ogrensinler.

    edit: bir anda mesaj kutum kufur dolunca debeye girdiğini anladım bu entrynin. kufurculere cevap vermeyeceğim ama güzellikle kız zaten yolluymus adam haklı, tiktokta memelerini acanı mı savunuyorsun diyenlere buradan bir arkadasa verdigim cevabı kopyalyorum.

    hayır kız ahlaklı, namus abidesi demiyorum, tanmıyorum da. ama birisi tiktokta memesini acmis diye mali'nin altına yatmak zorunda degil. genelevde calisan kadinin bile hayır demek hakkidir. herkese veriyorsun bana da vermek zorundasın diye bir tabir kullanamazsın. kız istemediğini belirtmiş ondan sonrası orada kesmektir. memesini acmis diye mecbur mu gel yanima yat demeye. velev ki ahlaksiz, mali gibi dedesi yaşında bir adamla olmak zorunda mi? açık giyinmek ya da gecmişte ya da şimdi size göre ahlaksızlık yapmış olmak tacizi haklı mı çıkaracak. herkese vermiş biri bile seni istemiyormuş git köşede agla.

    bir de haklı olarak günahsız anasını bacısını ne katıyorsun diye sitem edenler var. dogru... ama ne var yani yürümüş diyen adam erkek boyle bir taciz kendisine yapılsa sevinecek biri. ancak oyle empati yapar diye o sekide yazdım. kimsenin annesine tecavuz dilemedim.
345 entry daha
hesabın var mı? giriş yap