25 entry daha
  • son zamanlarda yaşanan gelişmelerden dolayı üzgün olduğunu düşündüğüm kişi.

    zamanında seni başkan yaptırmayacağız diye çıktıkları yolda bir barış akademisyeni olarak (barış akademisyeni bildirisinde devleti soykırım yapmakla suçlamaları yetmiyormuş gibi) üzerine düşeni yapmış ve tokyo’nun warabi ve kawaguchi bölgelerindeki pkk destekçisi kürtleri örgütlemek için japonya kürt kültür derneği’nde vakkas çolak ile canla başla çalışmıştı. (bkz: #116861996)

    fakat işler istedikleri gibi gitmedi.

    erdoğan önce başkan oldu. sonra heykel fetişti selahattin ile sırtını üç harfli terör örgütlerine dayayan figen’i olmaları gereken yere uğurladı. ikisi de 2016 yılından beri hapiste.

    sonra 2023 seçimlerimde bir kez daha başkan oldu. şimdi ise yurtiçi ve yurtdışındaki teröristleri etkisiz hale getirmekle meşgul.

    japonya’daki pkk’lıra yönelik de bir adım atıldı. engin kılıç’ın birlikte çiğ köfte yoğurduğu vakkas çolak’ın türkiye’deki mal varlıkları donduruldu.

    ayrıntılar için

    (bkz: #159441567)

    19 ocak 2024 editi: zamanında engin kılıç ve vakkas çolak'ın poz verdiği dernek binasında artık açık açık apo posteri, pkk ve ypg flamaları paylaşılıyor. (bkz: #160750536)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap