404 entry daha
  • (bkz: #163870540) nolu entryde bahsedilerek yazılan 30 maddenin tek 1 tanesinin bile doğru olmadığı cinayettir.sırayla açıklıyorum . yarım kalma sebebi işte olmam . çağlanın ailesi değil müge anlı ve basın desteğiyle oldu bu gündem. zaten zaman aşımına çok çok az kala aile başvurdu. kaldı ki kimse kesin aile demiyor. ailenin açıklayamadığı çok net çelişkileri soruyor.
    neymiş bizim bilmeyip senin bildiğin , eve ,aileye hakim olduğun konu?
    --- spoiler ---

    mesleğinde mümtaz bir konuma sahip olan bu kadar başarılı ve dürüst insanın, savunmasız bir kız çocuğunun öldürüldüğü bu kadar vahşi bir cinayeti örtbas ettiğine inanmak için
    --- spoiler ---
    nerde hangi ülkede yaşıyorsun ? bir de neden özellikle bu faili meçhul için aile olamaz diyorsun?
    bak hele şu kısım --- spoiler ---

    konuya gelecek olursak. bir defa siz dosyayı görmediniz ki.. hangi sıfatla göreceksiniz zaten? o ayrı mesele ancak dosyayı, maktulenin vaziyetini ve başta cinayetin işlendiği oda olmak üzere evin her tarafının kapsamlı fotoğraflarını görmeden, nasıl böyle kesin hükümlere varabiliyorsunuz? gerçekten anlamak mümkün değil
    --- spoiler ---
    sen nasıl vardın bu kadar net kanılara? aile yapmadı belki ancak dünyada ailesi , abisi , babası vs tarafından öldürülen çocuk yığınla varken seni bu konuda bu kadar fanatik yapan nedir?
    çok komik bir detay var . ailenin çelişkilerini geçtim. sadece abinin kendi ağzından açıkladığı çelişkileri bilimsel olarak bize izah etsene ? bilelim . .
    hala daha aile suçlu olsa tv'ye çıkmazsı safsatasına kimse inanmaz . başka argüman lazım . bu konu için demiyorum . tv katillerin programlarda cirit attığı bir yer . yukarıda da yazdım saatlerce ağlayıp , başvuru yapıp katil arayan (!) katiller var ... bu argüman da tutmadı.
1548 entry daha
hesabın var mı? giriş yap