2871 entry daha
  • kaliteli yıldız futbolcular çıksın istiyorum. ülke futbolu maalesef olması gerek mecradan çıkmış, bari bir iki yıldız futbolcumuz olsun istiyorum. bu sebeple spor ve futbolu uzaktan takip ediyorum. mesela fb. cengiz ünderi dünya para verip transfer etti, ardından çağlar söyüncü yü kiraladı. bu arkadaşlar disardayken gayet iyiydi ama ülkeye gelince kendilerini kaybettiler.
    fb. belkide çağlar sayesinde olimpiyacos takımına elendi. belki çağları çıkarıp on kişi oynasalar durum böyle olmazdı. yani demek istediğim buraya gelince kontrolü kaybediyorlar, öyle sanıyorum.

    birde akşam arda güler'i izledim göğsüm kabardı, çocuk gerçekten yetenekli ve özgüveni var. sahada modric e akıl veriyor. ( gülmekten kendimi alamadım) 14 pas yapmış hepsi isabetli, ilk onbirde başladığı maçın tek golünü atmış, on dokuz yaşında bu adam.. birde kenan yıldız'ı takip ediyorum oda gayet iyi gidiyor, almanya'da bir iki tane çok parlamamış ama gelecek vaat eden futbolcular var onlar hakkında yazmak için şimdilik erken, yada biraz bilgi sahibi olmam gerek..

    semih e gelince; bende çok heyecanlı bir şekilde takip etmeye başladım, hatta takım iyi değil tek başına ne yapabilir diye kendimi teselli ettim epey bir süre. ama ve fakat kendisini seven arkadaşlara (semih'i) tarafsız bir gözle izlemelerini tavsiye ederim. türkiye standartlarının belki biraz biraz üzerinde bir futbolu var semihin, sadece o kadar. semih de samet aybaba ve feyyaz uçar ın yaygarası kadar bir yetenek yok. bu akşam yerine cenk tosun girince beşiktaş ın sahadaki duruşu değişti. yani semih cenk tosun kadar bile değilse bu kadar poh poh layıp genç adamı şımartmak en azından semih için iyilik sayılmaz.

    öyle a milli seviyede olduğunu hiç sanmıyorum. ayrıca lafa girmişken, umarım montella cengiz ünder ve çağlar söyüncü arkadaşları milli takıma çağırmaz. bırakın istanbul gecelerinde paralarını ezsinler.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap