120 entry daha
  • kendisi hem hamas hem hitler sevdalısıdır. burada açık açık hitler'i savunup yahudilerin soykırımı hak ettiği ve onun başlattığı işi hamas'ın bitirmesi gerektiği minvalinde şeyler demiştir.

    kadın düşmanı olduğunu belirtmeme gerek yoktur sanırım. bu kadar kollandığına göre kanzuk'un* alter egosu olmasından bile şüphelenmiyor değilim.

    bir girdisinden notlarına kopyaladığım kısa bir pasajı:
    başlık: adolf hitler

    "velhasıl kendisiyle ilgili bildiğinizi düşündüğünüz herşeyi unutun ve redpill'i yutun...hastane bombalaması aydınlanmanızın ilk adımı olsun.
    ayrıca ya hamas dinci, israil seküler (değil, şeriatla yönetiliyor) atatürk olsaydı israil'i tutardı sanıyorsanız da, yanılıyorsunuz, hitler atatürk hayranı olarak yetişmiş ve büyümüştür, atatürk de trakya olaylarında trakya'daki yahudilerin türk halkından aldıklarını türk'e geri veren "pogromculara" bir tane fıske biel vurmamış, bir tanesini bile hapse atmamıştır.

    ps: ayrıca o kadar aptaldır ki yahudileri limonlu samba yapmak için öldürmek için elinde binlerce ton olan sarin gazı yerine, zyklon-b denilen pestisit ile öldürmeyi tercih etmiştir, hem de gaz odalarında, hem de bunları iki cephede savaşırken taa rusya'dan, fransa'dan toplama kamplarına toplayarak...."

    ayrıca (bkz: ziprar/@unknown artist).

    yani bu şahsa göre zihniyet olarak hamas=hitler=atatürk. bunu diyen adam herkesi aptal olmakla suçluyor.
hesabın var mı? giriş yap