6002 entry daha
  • özgür özel akıllı biri. o da akp'nin kendisini ekrem ve mansura karşı kullanmak istediğini görüyor, oradan ekmek çıkarmaz kimseye ama şu akp işini tekrar yazmak istiyorum.

    akp belli ki bahçeliyi şutlamak istiyor. çünkü ekonomi bahceliyle ittifaktan sonra iyice çöküşe geçti. bahçeli içeriden kemirir. her yere kendi adamlarını atatti ve akp'yi rehin aldı. erdoğan'ın daha önce hiç yanaşmadigi chpye bu kadar hevesli olması boşuna değil.

    ekonominin duzelmeyecegini akpliler de anladı. deniz bitti. bu fakirlikle de milleti artık zor tutarsın. hiç olmayacak bir şey oldu ve sağcı denilen ülkede chp birinci parti çıktı. üstelik tek başına. iyi parti bile daha çok muhalefete muhalefet etti. yani görünen köy kılavuz istemiyor aslinda.

    özel erdoğan ile görüşmesinde kesinlikle anlaştık görüntüsü vermemeli. millet burnundan soluyor, akp nefreti zirve yapmış durumda, hamza dağ adlı tip izmir'de kendi parti logosundan utanıp logosuz seçime girdi. bu nefret ülke geneline yayılıyor.

    özel burada stratejik davranıp iyi parti ve erbakan'ın oğlunu da akp saflarına yakın konumlandırmalı. ülkeyi sağcıların el ele batırdığını göstermeli. sen şimdi gidip akp ile koalisyon falan yaparsan işin biter. dyp shp koalisyonu sonrasında shpnin düştüğü duruma düşer.

    ha sen oraya gidersen de dışarıda kalan yeniden refah tek başına iktidar olur. her şey ortada.

    ayrıca chp akp ile koalisyon yaparsa akp'yi de temize çekmiş olacak ve 22 yıldır olup biten onca hukuksuzluğa ortak olacak. milyonlarca insan hak arıyor. çevremde öyle büyük haksızlıklara uğramış insanlar var ki, o adamlara ne diyeceksin? kahrından intihar edenler, işsiz bırakılanlar daha neler neler...

    hesabı ödemeden size kitleyip gitmelerine izin verecekseniz buyrun koalisyon yapın.
1126 entry daha
hesabın var mı? giriş yap