6 entry daha
  • bulmak için o kadar uzaklaşmaya gerek yoktur. aslen bildiğin bodrum torba içindeki kaynar mevkiindeki ormanlık alanda bir tanesiyle karşılaşmak mümkün. daha 15 gün önce bir grup maceracı oba komşularımızın kamp alanında yakalayıp besledikleri, kamp bitmeden tırsan bir suikastçi tarafından gecenin bir yarısı öldürülen ilyas adını verdiğimiz rahmetli şöyle görünüyordu;

    http://img30.imageshack.us/…123051848206415198.jpg/
    http://img44.imageshack.us/…123051898206415198.jpg/

    kuşbakışı çekilen ilk fotoğraftaki pet şişe ile ilyasın şahlandığı ikinci pet şişe aynı.. göt yemedi tabi öyle tehlikeli transferler yapmaya. o pet şişe de büyük boy su pet şişeleriydi. kuşbakışı çekimde ilyas'ın ihtişamını büyüklüğünü büyük boy su alıp şişesinin dibine bakarak kıyaslayabilirsiniz zira bildiğin tam oturuodu o şişenin dibine..

    ısırıklar için; yakalayan arkadaş 2 gün çadırında tutmuştu zarar gelmesin diye (kendisine değil, ilyas'a..) 3. gün sahilde takılırken çocuğun ayağının üstünde serçe parmağın ucu çapında bir yara gördüm. sinek ısırığı sandım kaşıdım, kaşıdıkça böyle oldu abi dedi. heralde örüncek ısırdı diye ekledi, böyle oluo bunların ısırıkları dedi maceracı kişiliğiyle. hemen inandım. haklıymışım daha da beterleri varmış..

    (ps: fotoğraflarda görülen çıyan hayvanı fazla acı çekmedi. önce soğukkanlılıkla öldürüldü. 2 saat sonra yendi)
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap