19 entry daha
  • cehalet erdemdir olayini "enteresan" bir sekilde ben yumurtalarla yasiyorum (hayir testislerimden bahsetmiyorum. ki cok guzel testislerim var bahsedebilirim istersem gayet).

    simdi bu yumurtalarin beyazinin icinde boyle gobek bagi gibi bir sey var (ismi var midir bilmiyorum) hah iste bu igrenc sey ister yumurtayi cig olarak bir yere kirin isterse kaynatin kendini belli edebiliyor. belli ettiginde de cig bir yere kirmissam mutlaka kasikla onu cikaririm misal (ki oyle yumurtanin icinden bir sey cikarmak basli basina bir bela tip akademilerinde cerrahlarin son sinavi boyle yumurtadan bir sey cikarmak uzerinedir ki cogu burda sinifta kalir intihar ederler ama bu baska bir hikaye)

    pismis yumurtada da yanlis bir yerden keserseniz beyazi yine bu gobek bagi ile goz goze gelirsiniz ve ben haliyle orayi keser atarim. "enteresan cehalet erdemdir" olayina gelirsek. iste ben sayet o gobek bagini gormezsem homur homur yiyebiliyorum bir yumurtayi butun olarak. halbuki gormesem de gobek bagi orda ama yine de gormedigim icin yiyebiliyorum boyle bir sey.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap