• merhaba. bu yazıya efenim diye başlamadım, efenim diye başlanmış sözlük entrylerini okuyamıyorum. karşımda izzet öz konuşuyor sanıyorum. o yüzden merhaba diyorum, ama yazacaklarım sözlük genelinde efenim ile başlaması daha doğru olacak hırtlıkta, artislikte olacak. neden efenim diye başlamadım, neden kafacığımızı karıştırdın diye heyheylenmeyin diye baştan açıklamamı yapayım.

    roxy müzik yarışmasına demo kasedi doldurup değerlendirilmek üzere taner öngüre yollamışlar bileceklerdir: poz grubunuzun ismi ne kadar antin kuntin olur ise, taner dedenin sinapsları arasında dolanma süreniz o denli uzun olacaktır. bu yüzdendir ki günümüzde bir çok poz grup antin kuntin isimlerle müziklerinden önce isimleriyle kendilerinden söz ettirmektedirler.

    ben de uzun süre poz grup takip etmiş, kulislerinde onlara "abi şahane çalıyonuz, türkiyenin ötesindesiniz" demiş biri olarak bu konuda kendimi eksper ilan ettim. tütün kalitesi kontrol eder gibi yeni çıkan poz gruplara isim bulmak misyonuna soyundum. bulutsuzluk özlemi, mor ve ötesi gibi enfes örnekleri düşünemediysem de, umarım onların tahtına oynayacak ayarda isimlerle gençliğe yol gösterebilirim.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap