• white wolfun mage the ascension oyununda buyulerin yapilmasini saglayan 9 gucten her biridir.

    sphereler;
    1- correspondence; mekan ile ilgili buyulerdir 1de sadece mekanlari hissedebilmeyi saglarken, 5de iki ayri mekani cakistirabilmeye kadar gider(londra ile istanbul'u ust uste koymak gibi).*
    2- entropy; kader ile ilgili buyulerdir 1de sadece kaderi hissetmeyi saglarken ileride curse yada bless yapmaya kadar gidebilir.
    3- forces; her turlu enerji ile ilgilenen spheredir. en alt duzeyde enerjileri hissedebilirken, yeni bir enerji turu yaratmaya degin degisebilen gucler saglar.
    4- life; yasam ile ilgili guclerdir. yasayan varliklari sezmekten yeni, komplike bir canli yaratabilmeye degin uzanan gucler saglar.
    5- mind; dusunce, zihin uzerine guclerdir. dusunceleri hissetmekten degistirmeye ve yaratmaya, beyinsel ataklara kadar uzanan gucler barindirir.
    6- matter; madde ile ilgili buyulerin kaynagi bu spheredir. maddeleri hissetmek, formlarini degistirmek, madde yaratmak, gercekligini degistirmek gibi etkiler yapabilir.
    7- prime; gercekligin yapisi uzerine olan spheredir. yoktan var etmek icin prime gereklidir.quintessence akisini s3ezmek kontrol etmek, cekmek hatta gerceklige birsey eklemek yada silmek gibi gucleri vardir.
    8- spirit; ruhlar ile ilgili spheredir hem nature spiritlere, hemde shadowlandsin rahatsiz halki olan olulere ulasmayi saglar. bir ruhu hissetmekten, yakalamaya, yok etmeye uzanan gucler saglar
    9- time; 4. boyut olan zaman ile ilgili spheredir.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap