20 entry daha
  • özellikle kuryelerden ve benzin istasyonlarından iyi hizmet almak için konuyla alakanız olmasa da, "kendini gizlemeyi beceremeyen gizli müşteri" taklidi yapmak çok başarılı bir yöntemdir, benden söylemesi.

    örneğin, bir benzin istasyonuna girdiğinizde, hizmet eden kişinin yaka kartına farkedeceği kadar uzun süre bakın (ismini alacak da forma yazacaksın gibi), kılık kıyafetine dikkat edin, böyle sürekli sinsi sinsi etrafa bakın. ya da eve sipariş geldiğinde aynı şekilde kuryenin yaka kartına özellikle bakın, yüksek sesle adını tekrarlayın, "hmm 22 dakikada geldi, güzeel.." falan gibi şeyler söyleyin. bir dahaki hizmet anında farkı göreceksiniz.

    müşteri ismini vermeyeyim, dayım piyasa araştırmasıyla ilgilendiği için, bir pizza zincirinin müşteri memnuniyetini denetliyorlardı ve haliyle düzenli pizza yiyorduk eve sipariş kontrolü için. bir ara nereden anladılarsa, bizi deşifre ettiler. bir sonraki siparişimize jilet gibi bir kurye, tam zamanında, yapılı saç ve yeni traş olmuş halde, losyon kokarak geldi. müthiş bir güler yüzle pizzamızı gümüş tepside sunarcasına sundu ve ardından şunu söyledi:

    "bu pizzamızın yanında, bilmemne salatasını öneririz, mutlaka denemelisiniz!"

    böyle bir gurme kurye gören var mı? var. ben.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap