62 entry daha
  • kompleksiz en düşük rütbeleri astsubaylardan oluşan ordu mensuplarıdır. şırnakta kısa dönem er olduğum zamanlarda * , bu şahıslarla konuşma fırsatım oldu. uzun uzun muhabbetler, hiç birisinde sen ersin lan bakışı bile görmedim, yaşadıklarını anlatanlar, komutanım siz nasıl bişeysiniz, hiç yara almazmısınız diye sorduğumda "oğlum bizi vururlarsa ilk kurşunla vururlar" diyenleri. dünya tatlısı insanlarıyla dolu bir gruptur.

    nişancılığınız anlatılanlar kadar var mı dediğimde hiç üşenmeden 400 metreye bir a4 kağıt koydurup, g3 ile tam ortadan vuranlar, kısa sürelide olsa gösteri yapanlar. geçmek bilmeyen gece nöbetlerimde kritik günlerde yanlarımıza gelip mevzide bizimle birlikte nöbete kalanlar ve zamanın nasıl geçtiğini hissettirmeyen kişilerdir. tüm tsk bir yana bu güzel insanlar bir yana olmuştur kısa süreli askerlik dönemimde benim için.

    edit: yeri geldiğinde seve seve ülkesi için canlarını feda edebilecek kapasiteye sahiptirler, işsiz kalmayayım, para kazanayım mantığından tamamen uzak bir şekilde askerlik mesleğini seçmişlerdir. bazıları gibi masa başından askerlere emir itaat içerisinde olmayıp gönülden bağlıdırlar vatan topraklarına ve o vatanı var eden koca bir ulusa.
243 entry daha
hesabın var mı? giriş yap