• çesme merkez'e arabayla yaklaşık 10 dakika mesafede ki kamp alanı.

    girişte sizi kamp alanının mülki sahibi karşılıyor ve kalcağınız gün sayısına göre ücreti tahsil ediyor atıyorum 3 gece kalcaksanız 4 gün sayılıyor yada 4. günün sabah 9 da çıkmanızı istiyor pazarlıkla fiyatı düşürmeniz de mümkün, neyse konuyu dağıtmayalım söz konusu amire parayı verdikten sonra çadır yerleriyle sorumlu olan 7/24 sarhoş olan dayıya yönlendiriyorsunuz, sonra zaten o amiri bir daha görmüyorsunuz dayıyı zor bala bulup müsait yerleri öğreniyorsunuz trafoya yakın bir yer bulmanızda fayda var çünkü elektirik sadece o noktalardan dağıtılıyor ve eğer yanınızda 3 lü priz yoksa onuda alma şansınız kalmıyor. çadır yerleri çardaklarla gölgelendirilmiş zaten kamp alanın tek güzel yönü de bu fakat çadırı o çardağa güzelce bağlamazsanız aşırı rüzgardan çadırla berber uçma ihtimaliniz bile var.

    normal bir mahalle bakkalının 4 te biri büyüklüğünde bir büfeye sahip faka bu büfede yalnızca meşrubat ve kraker tarzı şeyler satılıyor fiyatlar da baya uçuk alkollü olarak sadece tuborg maltvar çok şükür ki soğuk*

    pırlanta plajıyla aralarında sadece 1 yol olduğu için genelde günü birlikçilerin uğrak alanıdır. sanıyorum ki günlük ücret istemesinin sebebi de budur.

    tuvalet ve duş imkanları olabilecek en rezil haldedir. koca kamp alanında 2 adet duş vardır birini erkekler ötekini de kadınlar kullanıyor akşam üstü 45 dakika sıra beklediğimiz bilirim 3 tane erkekler tuvaleti var bunların sadece 1 tanesi alaturka tuvalet diğer ikisi direk kuyu, tuvalet taşı falan yok.

    gitmemenizi şiddetle tavsiye eder iyi tatiller dilerim.
hesabın var mı? giriş yap