aynı isimde "kanzuk (sözlük yazarı)" başlığı da var
87 entry daha
  • linç edileceğim belki ama söylediği şeylerin altına imzamı atarım. uzunca bir süre kendisi gibi olmayan herkes için uçurulmasını isteyen bir grup türemişti, kendilerini ne kadar haklı görürlerse görsünler bu çok saçma, bencilce ve ahmakça bir tavırdı. bir kere onlara kesinlikle taviz verilmeyeceğini belirtiyor. çok güzel.

    adamların her türlü hareketine, hatta tipine bile bir ton laf ettiniz ibneler. bir kere çıkıp bir şeyler demediler, başka bir yerde bunları söyleseydiniz bin defa siktir olup gitmiştiniz. her türlü ergenliklerinizi sineye çekti lan bu kanzuk denen adam. kolay bir şey değil, empati yapın yeter bence. şişko, dürüm falan gibi aptal esprilerinize bambaşka yanıtlar verebilecek binlerce admin var, kabul edin.

    ekşi sözlük'ü bu kadar güzel bir yer yapan kaliteli yazarların hiç bir baskı altında olmadan istediği gibi yazması değil miydi? isteyen istediği görüşü savunuyor, isteyen dinsizliği övüyor, isteyen din pazarlıyor burada. herkes kendinden bir şey buluyor. doğru bildiğin bir şey varsa, "güzelce yaz kardeşim, diğerlerine hakaret etme" demek çok mu kötü bir şey? bu konuda da çok haklılar.

    burası baskılardan bunalan özgür bireylerin, özgürce yazdığı bir yer kalmalı. açıklaması çok güzel, çok uygun, çok dürüstçe.

    aferin kanzuk. al sana dürüm. *
274 entry daha
hesabın var mı? giriş yap