106 entry daha
  • amerika'yı ve paralelinde dünyanın kontrolünü elinde tutan devletler ötesi büyük, gizli, derin organizasyonun yüzyıllardır ince bir plan dahilinde, armageddonu başlatmak için verdiği uğraşın bölümlerinden biri. ortadoğuda dinlerarası bir savaş çıkarabilmek için önce terörü yaratan, sonra da bunu bahane ederek bu savaşı körükleyen bu zihniyetin ilk amacı yahudi ve hıristiyanları kışkırtıp birlikte hareketle müslüman toplumunun üzerine salmak ve onları yok etmelerini sağlamak, ardından bu ikisi arasında bir savaş çıkarıp dünyaya hakim tek din bırakmak. bu artık nasıl bir din olacaksa... seçilen savaş noktası da beklenen mesih için ibadet yeri olması açısından kudüs'tür.
    bütün bu derin planlar, mu ve atlantis döneminde iki zıt kutbu temsil eden ve bir in oğulları ve belial in oğulları diye iyilik ve kötülük dualitesinde ikiye ayrılan iki toplumun savaşının bir devamıdır. birin oğulları'nın düşüncesi varoluş sırlarını yaymak iken, belial'in oğulları bu sırları gizlemek yalanlamak ve saptırmak için uğraşmış ve uğraşmaktadırlar. bu yüzden bir çok gerçek aslında bize yanlış diye yutturulmuş ya da tam tersi olarak gösterilmiştir.
    amerika'nın ikiz kule faciasındaki parmağı için aşağıdaki linklerde oldukça geniş bilgiler vardır. çarpan uçakların yolcu uçağı değil askeri uçak olduğu, uçaklarda bombaya benzer çıkıntılar bulunduğu, çarpma sırasında bu bombaları tetikleyen parlamaların tespit edildiği, bu hızla mermi gibi bir kuleye çarpan uçağın patlamadan önce kulenin yan tarafından çıkmaması, kulelerin kontrollü yıkım gibi yana yatmadan dikine yıkılması, pentagon'a düşen uçağın açtığı deliğin boyutlarının nedense uçağın boyutunun yarısı kadar olması ve yıkımın tadilatta olan ve kimsenin bulunmadığı bir bölümde oluşması, güvenlik kameralarında kaydedilmiş, gelen uçağın tek bir resminin bile olmaması gibi noktalar incelenmekte ve delillerle kanıtlanmaktadır. bu konudaki teknik çalışmalardan birisi de ispanya da bir üniversitede gerçekleştirilmiştir.

    http://www.amics21.com/911/flight175/
    http://www.apfn.org/apfn/wtc.htm
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap