1 entry daha
  • bu tur seylere curet eden erkekler mutlaka olur.. (bkz: curetkar) hatta queen* who wants to live forever da
    "who wants 2 live forever
    who dares 2 luv forever? "
    sozleri ile bu noktaya parmak basmistir, var mi boole 1 seye curet eden embesil denyolar gibisinden 1 soru ortaya cikmistir.. (bkz: dikkatini cekerim)

    tabii ki bu baslikta kastedilen kadin hakkinda ayrintilar mevcut degildir, o yuzden butun erkeklerin, arzunun 1 zamanlar bahsetmis oldugu ilk asklari disinda sonsuza dek sevecekleri 1 kadin daha vardir. (bkz: genelleme) bu kadin da anneleridir.. tabii ki bu genellemeyi yaparken de hain evlat okkes modundaki evlatlari konu disinda tutuyor, exclude ediyor, kaale almiyoruz. ayrica kiz kardeslerini seven erkek sayisi oole cok yuksek 1 oran olmadigi icin ayni kadin sinifina onlari da alamiyoruz ne yazik ki..

    1 de ilk asklari ve anneleri disindaki 1 kadini sonsuza dek sevecek zihniyetler vardir ki, her ne kadar entry sahibi olacak zat-i muhterem* haklarinda embesil, denyo gibi laflar ettiyse de bu insanlar saygi duyulmasi gereken kisilerdir.. dunyada az bulunurlar (diger gezegenler hakkinda elimizde veri mevcut diildir), boktan, kutuplardan basik - ekvator civarindan siskin kuremizin kainat capindaki sevgi ortalamasinin dusmemesinin tek sebepleridirler*.. hani derler ya dunya onlarin yuzu suyu hurmetine donuyor diye, iste onlar bunlardir.. bu sinifa da 6 ay ask acisi cekip, sonra unutan entry sahibi gibi uygun nitelendirme sifati bulamadigim insanlar girmez..

    gene de entry sahibi o kadar kotu 1 insan diildir, annesini cok sevmektedir..
    cunku o annesinin 23 yasinda olmasina ragmen hala kara gozlu kuzusudur... *

    (bkz: i want to spend my lifetime loving you)
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap