1332 entry daha
  • ülkenin tescilli trollüdür. bu adamın programına konuk olarak, izleyici olarak katılan herkes de bunu bilir. adamın sokacağı lafların, edeceği tacizlerin farkındadır. bunu bilerek, bile isteye programa katılırlar, katılmıştırlar. kadın delisi olduğu, seksomanyak olduğunu yedi cihan bilir, adam bunu saklamaya da gerek duymaz. patavatsızdır, dilini tutamaz, zaten bundan da para kazanır. red kit de dahil olmak üzere pek çok seslendirme çalışması vardır. iyi bir oyuncudur. özel hayatında ekranlardan farklı olarak sert ve asabi bir insandır. kariyerine tiyatroda devam etse bugün adını sanını bilmeyeceğimiz, haaa o şu ses değil mi, diyeceğimiz bir tiyatrocu olmaktan öteye gidemeyecekti. o tam tersi cüretkarlığını ve cesaretini zekasıyla birleştirip türkiye'yi trollemeyi tercih etmiştir.

    kadını metalaştırıyormuş. bu adamın ekranların tahtına oturduğu 90ların sonu 2000lerin başında o kadınlar bu adamın programına çıkıp beş dakikalığına ünlü olmak için kendini yırtıyordu. adamın parası için yaşına, başına, tipine bakmadan kaç kadın evlendi boşandı bu adamdan nafakalarını yiyor. adam sokaktan geçen alelade bir insanı taciz edip metalaştırmıyordu, bizzat bunu talep eden ünlü olmak için yırtınan çakma mankenler, oyuncular, şarkıcılar kendisini buna malzeme ediyordu.

    siyasilerle arası iyi olsa bugün atv'nin demirbaşı olur, haftada en az iki akşam program yapardı. ne evet ne de devam demiştir. hülya koçyiğit gibi tügvalarda falan prim peşinde göremezsiniz. apolitiktir. zira ülkenin siyasetinin ne mal olduğunu bilir. gezi parkı eylemlerinde üç beş nara atsa, barış bildirgesine imza atsa, atilla taş gibi twitter'dan sağa sola sallasa bugün kadını metalaştırıyor, şaklaban herif dediğiniz adamı yere göğe sığdıramazdınız. tam tersi "erdoğancıyım, millet devam diyor, ölümüne evet reis." falan deyip üçüncü hava limanı açılışında şov yapsa bu sefer de aktroller nihat doğan, uğur ışılak gibi serserilerde olduğu gibi bağrına basardı.

    bu adam ne sağcı ne solcudur, tam trolldür. allah şifa versin.
1621 entry daha
hesabın var mı? giriş yap