9 entry daha
  • hayatinizin en kotu gunlerini gecirdiginiz bir donemde tek dayanagim dediginiz sevgiliniz bile sizinle degil. tutunacak hic kimseniz yok ondan baska, problem degil. o yeterli. ama bir bakiyorsunuz, tam ihtiyaciniz olan zamanda yok, kocaman bir hayal kirikligi. ardindan gelen aglama seanslari ve umutsuzluk. incinmis, kirilmissiniz, yardim isteyecek kimseniz yok.

    nereye baksaniz onu, parcalarini, dusuncelerini goruyorsunuz. herseyiniz o ama o yok. zaman icinde kaybolup, hersey akisina birakmak istiyorsunuz. mevsimler degisiyor, gunduzler gece oluyor. disarida mukemmel yagmur yagiyor, damlalarla gozgoze geliyor, kendinizi onlara teslim ediyorsunuz.

    herseyi unutup, yepyeni bir hayata baslamaliyim artik diye ic geciriyorsunuz. yagmur hala size el salliyor. gecmisi oldurme arzusu dort bir yaninizi sarmis. parlayan gunese bir bakis atiyorsunuz ve play! butonuna basiyorsunuz. sarkimiz coming back to life!! neseli mi demistiniz?

    en az hayat kadar trajik bir sarkidir bu. bence pink floyd'un dorugu. gerek sozleri, gerekse the smithsvari nese icinde uzuntu veren ritmi ile bir saheserdir. isyan!!
61 entry daha
hesabın var mı? giriş yap