133 entry daha
  • mehmet demirkolun düşünülenin tam aksine fanatizm yanlısı değil, fanatizm karşıtı söylemlerde bulunduğunu gördüm 27/02/06'daki 90 dakikada. mehmet demirkol4 sene üstüste şampiyon olan takımın da leyhine hakem hataları söylentilerinin olduğunu anlatmaya çalışırken anlaşılamadı. greve gitsin bu hakemler dediğinde de.. aslında harika bir öneri hakemler için, çünkü her hafta en iyisi "şerefsiz" gibi sıfatlara layık görülen bir topluluğun maç başı 2000 ytl için bu eziyete katlanması gerçek bir facia. maçları yönetecek hakem kalmayınca bu kez ne yapacağız ? muhtaç ihtiyacının kıymetini bilecek..

    program giderek sıkıcı hale gelmeye başladı. sebebi üsluplar, tarzlar falan değil. ters giden en az 30 dakika konuşulan hakem hataları. bunun müsebbibi kim ? tabiki hıncal uluç. herh afta aynı ilüzyon aldatmacasını anlatarak kendi meşrebince galatasarayın hakkını koruyor. türkiye'nin en güvenilir hakemlerini taraf tutmakal suçluyor. misal, fenerbahçe maçına çıkan hakem ne yapsın ? eskaza fener'in lehine bir düdük çalsa, galatasaray medyası ve yönetimi ile fenerin şampiyon yapılacağını bas bas bağırıyor. düdükler fenerin aleyhine olunca da bu kez fenerliler galatasaray'ın ve beşiktaş'ın baskısıyla hakemlerin feneri alaşağı çekeceğine inanıyorlar. bu adamlar bu kadar baskıda nasıl düzgün maç yönetecekler ?

    90 dakika bir kaç yıl önce türkiye'nin ıraksak merceğiydi, büyük resmin görüldüğü bir programdı. şimdi büyüteç gibi oldu, kahvehanede de hakem konuşuluyor bu programda da. ne farkı kaldı ?

    90 dakikanın kemik izleyicisi futbol dinlemek istiyor, hakemleri değil.. hakemlerin bilerek yanlı tutum gösterdiği gibi abuk meseleleri dinlemek için ekran karşısına geçmiyor bu insanlar. futbolu bilen insanlardan analizleri dinlemek ve görülmeyeni görmek istiyorlar. hepsi bu..
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap