3 entry daha
  • saatler daha 22:00 olmadan yiyeceklerin,24:00 olmadan da ickilerin tukenmesi nedeniyle kanadi kirik kalmamiza neden olmus solendir.elimizde kalan alkollu icecek ve yiyecek kuponlari da bu isin cabasidir.
    bir iki ufak muzik atraksiyonu disinda cok onemli bir eglence ortaminin da dogmadigini belirtmek lazim.eglenceden ziyade kalabalik vardi desek daha dogru olur.her turden insan gordugumu soyleyebilirim ve eklemek isterim ki turkiye hakikaten mozaik.bu kadar degisik insan nasil ayni ortamda eglenmeye gelmis,bunu benim anlamam zaten mumkun degil ve hatta '' benim orada ne isim vardi? '' o derece.
    bir ara hidrellez otoparki icerisinde kurulan dilek agacinin tutusmasi disinda pek bir olumsuzluk yasanmadi.o da herhalde agac uzerine baglanmis olan caputlara yazilmis dileklerin daha cabuk yerine gelmesi icin uygulanan bir ritueldir belki de.

    bu arada orada gorevli polis memuruyla yasadigim diyalogu da paylasayim,

    - timsi: iyi aksamlar memur bey.
    - polis: iyi aksamlar
    - t: kaca kadar surecek bu eglence?
    - p: saat 1:00 da biter.
    - t: dogal olarak mi biter? yoksa?...(bu soruyu sormamdaki amac:eglence insanlar gidene kadar surecek mi yoksa belli bir bitis saati belirlenmis mi? onu ogrenmek.
    - p: hayir,cop zoruyla...polis siddet kullanmak zorunda kalabilir.
    - t: tesekkur ederim.ben o zaman arkadaslara haber vereyim de cikisa yakin dursunlar...

    bu diyalog esnasinda polisin saka yaptigi dusunulmektedir.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap