• az önce duydum. karısı hamile egilemiyor diye ayak tırnaklarını kesiyormus. ulan tarlada egile egile ot biçen, hasat toplayan kadınlar var. bu ne yumuşakça bir davranıştır. boyle böyle erkeklik resmen ayaklar altına alınıyor. ayıptır aq.
  • adam gibi adamdır. bir gün evlenir ve cocuk sahibi olacak olursam olacağım adamdır.

    kadın hamile, üstelik karnında senin çocuğunu büyütüp taşıyor. insan olan hamile karısının ayak tırnaklarını kesmekten, hamileliği boyunca bir anlamda el ayak olup karısına hamilelik sürecini en rahat şekilde gecirmesine yardımcı olmaktan rahatsiz olmaz,bunda bir beis bulmaz.

    insanlıktır bu , daha fazlası ya da azı değil.
  • annem tiroid'e bağlı obezite hastası, 13 yaşımdan beri 19 senedir yaptığım şeydir. karım hamile olsa pamuklara sararım amk, tırnak kesmek neymiş. yapan adamdır, insan evladıdır. annesinin eli öpülür öyle evlat yetiştirdiği için.
  • sevdicegimin ayağının altını öperim.
  • benim babamdır bu kişi. çok zor bir hamilelik geçirmiş annem. babam da başından ayrılmamış. tırnaklarını keser, elini yüzünü yıkar, saçlarını tararmış.
    her akşam annemle birlikte ayakları uzatıp meyveli yoğurt yerlermiş beni beklerken. yoğurdu bu kadar sevmem bu yüzden mi bilemiyorum:)

    edith: canım babam
  • hiç ağlayıp zırlamasın, karşılığında bebek alacak hiç değilse.

    ayak tırnağını keserken köşelere kavis veremeyen adamlarla evlenip koca tırnağı kesmek zorunda kalan kadınlar yaşıyor bu ülkede.

    cicim ayları ayak tırnakları uzayana kadardı azizim. 1-2 ay sarılıp sarışıyorsun, tırnaklar uzayıp kesilince bi bakıyorsun yorganın içinde bilekler baldırlar cart curt çizilmeye başlamış! hayat seni hiç tahmin etmeyeceğin noktalara getiriyor böyle böyle..

    edit--> tukururum pedikurunuze, yuvarlak kesilmez tirnak batmasi olur icerikli mesaj atmak nasi bi kolektif bilinc gosterisi olabilir ya sabaha kadar? bana mi sovunuz baska konularda uzlasin. kaldi ki duz kesince de bana karsi bi tirnak batmasi olmus ki soyliyoruz.. herkesin tirnagi kendine batsin.tesekkurler
  • gayet normal bir kocadir.

    esi hamile kalmadan da bunu yapan erkekler var, bilginize.

    erkeklik sizin sandiginiz gibi bir sey degil yani.*
  • siz evliliği çok yanlış anlamışsınız, evlilik zor günde eşin yanında olmak,sevincini,acısını hissetmeye çalışmaktır. tabi sizin gibi nerde çalgı felsefesi taraftarlarının özümseyebileceği şeyler değil bunlar .
  • bence çok tatlı bir hareket. hamilelikte cidden tırnak kesmek, çorap giymek falan çok zor oluyor. eş adı üstünde tabi ki yetemediğim yerde yardım edecek. yaşlandık, yatağa düştük diyelim kesmeyecek mi?
  • asgari insanlık yapmış olan kocadır. tabi nasıl bir seviyeye gelmişsek olağan dışıymış gibi algılanır oldu bu tür eylemler.
hesabın var mı? giriş yap